Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

ponedjeljak, 23. srpnja 2018.

Krvava zemlja s groba

Povezana slika
Devet poginulih i dvoje ranjenih mještana srpskog Jabukovca pokraj Negotina epilog su nedavnog teškog pokolja monstruoznog masovnog ubojice, koji je motiv svog stravičnog čina obrazložio djelovanjem crne magije. Ubojica se, navedeno je, požalio kako su neke žene iz tog kraja na njega bacile uroke obredom jednog od najopasnijih crnih vračanja, takozvane vlaške magije, koja po brojnim navodima ima iskonsko izvorište u području oko srpskog Negotina, Ćuprije, Paraćina i Svilanjca.
Riječ je o područjima koja su davno naselili takozvani Vlasi, a oni su u svojoj kulturi, tvrde poznavatelji ove materije, imali utkane mnogobrojne magijske rituale. Jedan od njih je iznimno opasna vlaška magija.
Molitva – jedini lijek
Čišćenje organizma od posljedica ovakvih djelovanja dugotrajno, iznimno naporno i praćeno brojnim molitvama, jedinim istinskim i pravim lijekom u borbi protiv djelovanja moćnih obreda. Crna magija i prokletstvo  su vezani čvrstom uzajamnom silom i jedan drugom su uzrok i posljedica.
Crna magija se koristi kako bi se neku osobu povrijedilo ili učinilo nešto protiv njezine volje, a ide čak i na mijenjanje sudbine. Vlaška je magija jedna od najjačih i najstarijih, a poznata je po tome što se u njezinim obredima koriste čista ljudska krv, krv ženskog mjesečnog ciklusa, mrtvački nokti, koža i kosa, te dijelovi garderobe preminulog. U jednom od rituala obreda vlaške magije koristi se i zemlja sa svježe napravljenih grobova, čak i dječjih, koja se potom miješa s noktima i krvlju. Vlaška magija doslovce od živog čovjeka radi mrtvog, a od mrtvog živog.
Povezana slika
Poziv demonima
Nad tako izmiješanom zemljom i krvlju magičar potom izvodi molitve, nakon čega se prosljeđuje ljudima – žrtvama. Sve je to dovoljan poziv silama mraka i demonima na izazivanje zla, nesreće i smrti usmjerenim na osobu nad kojom se ciljano izvodi obred.
Kod skidanja magije prvo se treba ispitati zbog čega je ona napravljena, iz kojeg dijela prokletstva potječe i kolike je snage. Tek potom se traži način njezina uklanjanja. Svaka je magija uništiva, kao svoju protutežu ima bijelu magiju, donositelja sreće i blagostanja. A nakon skidanja nužna je izrada odgovarajućih zaštita od prokletstva, uroka i crnih magija.
Točno u ponoć
Neki magičari za obrede uzimaju zemlju s grobova, dvorišta obiteljskih kuća, neki pak miješaju kamenje, pijesak, biljke, školjkice ili žrtvuju određene životinje puštajući njihovu krv. Ritualno bacanje čini crne magije izvodi se obično u ponoć, na kućna vrata, na automobile… Takva magijska negativnost, kaže Fatima, može utjecati da se osoba u kratko vrijeme doslovce razboli ili poludi, čak neočekivano okončavajući svoj ili tuđi život.
Povezana slika
Od povraćanja do smrti
Tijekom rituala magičar svoje misli i namjere utiskuje na određenu osobu, ljude, stvari, životinje, ali i na slijed najrazličitijih budućih događanja. Kod čovjeka magija djeluje na njegovu auru ili energiju, a potom na čvrsto tijelo. Ona pritom izaziva razne poremećaje, primjerice lupanje srca, gušenje, kočenje lica, osjećaj povraćanja, vrtoglavice, ovisnosti, depresije ili jaku agresivnost. Ako agresivnost djeluje duže vrijeme kod opsjednute osobe može uzrokovati najteže bolesti, razne nesreće pa čak i smrt.
Vaša,
Soror PIAL

    Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel 
    092 324 1928 od 17 do 21 sat svakog dana
    Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.