Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

petak, 13. srpnja 2018.

Pet vrsta magije za privlačenje odgovarajućeg muškarca

Povezana slika
Ako nemate pojma tko bi bio taj muškarac kojega Vam je nebo dodijelilo, ali ga već jako želite pronaći, onda napravite ovih slijedećih 5 magija. Važno je da ne izaberete samo jednu, nego da napravite svih 5 jer se magije povezuju jedna na drugu i međusobno se pojačavaju.
  • Postavite oglas za pronalaženje partnera, ali to nemojte učiniti na jednoj web stranici nego ga pošaljite u svemir. Uzmite jedan papir i napišite kakva ste Vi osoba, kako izgledate, što možete pružiti. Nakon toga napišite kakvog muškarca biste voljeli, koja su Vam očekivanja. Možete napisati i točne fizičke zahtjeve, ali ako nemate određenu sliku, onda samo napišite ono što je vrlo važno i nepropustiv kriterij za Vas. Primjerice, da bude visok / nizak itd. Ako ste završili s listom, zatražite od mene da pokrenem magiju inicijacije na broj mobitela 0923241928 . 
  • Svake noći pred spavanje okrenite Vaše papuče i zaželite da muškarac kojeg želite, cijelu noć sanja o takvoj ženi kao što ste Vi.
  • Svakog jutra, nakon što ste se spremili, stojeći ispred ogledala u kupaonici, pospite malo soli iza Vaših leđa.
  • Potopite u veliku posudu latice od ruža, ujutro i uvečer s time operite lice.
  • Obratite pažnju na Vaše snove jer ćete možda u snovima dobiti poruku o mjestu i vremenu sastanka. Pokušajte tumačiti Vaš san ali je najbolje da Vam ga tumači stručnjak kako ne biste propustitli veliki sastanak.
    Anđeli također pomažu, a mogu ih za Vas zazvati.  Pitajte me koji anđeo Vam može osobno pomoći. Zatražite poruku od Vašeg anđela čuvara vezano za ljubav, kako biste saznali koliko još trebate čekati na pravu ljubav.
    Ako želite zarobiti srce jednom određenom muškarcu, onda zatražite pomoć jer ću Vam pomoći da privučete najbolje muškarce kako biste već praznike proveli zajedno. 

  • Nabavite jednu izvornu bakrenu posudu za drobljenje, stavite u nju sušene latice od ruže, karanfilić i sušene listove od mente. Ove stvari izmrvite u posudi, te nakon toga stavite papir pored toga, na koji ste napisali toačan opis o Vašem budućem partneru. Zapalite papir i kada je već potpuno izgorio, pomješajte ga s ostalim magičnim, izdrobljenim stvarima u posudi. Nakon toga pospite prstohvat pepela ispred ulaznog praga, malo ispod kreveta, i ispod Vašeg prozora. Ostatak pri punom mjesecu pustite da otpuše vjetar.
  • Napravite sebi magični parfem, koji ako budete nosili na sebi, zavoljeti će Vas muškarac koji je idealan za Vas. Sastojci : 10 ml 70%-nog alkohola, 6 kapi kokosovog eteričnog ulja, 5 kapi eteričnog ulja ruže, 2 kapi etarskog ulja korijandera, pola žličice glicerina. Kada ste to napravili, dobro ga izmućkajte i ostavite da odstoji 3-4 dana. Nakon toga zovite da iniciram Vaš parfem.
Vaša,

    Soror PIAL

    Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel 
    092 324 1928 od 17 do 21 sat svakog dana
    Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.