Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

četvrtak, 1. veljače 2018.

Vlaška ljubavna magija: Veži ga, da te voli kao nitko!

Slikovni rezultat za witchcraft spells

Postoje rituali koji vam mogu pomoći da vratite izgubljenu ljubav.Najpoznatija ljubavna magija koja je dala i najbolje rezultate na našim područjima je čuvena Vlaška ljubavna magija.

Osim za vraćanje izgubljenog partnera ova vrsta magij uspješno ga mogu izvoditi i muškarci. Neki od predmeta koji se mogu koristiti u ritualima vezivanja su: konac, krv, prsten…

Rituali ugušenih osjećanja, rituali za privlačenje ljubavi, za udaju ili ženidbu, za neuzvraćenu ljubav, rituali brojevima, za buđenje ljubavi, za osvajanje muža ili žene – svi oni mogu se koristiti i za povratak izgubljenog partnera.

Osim njih u ovu svrhu mogu poslužiti i rituali za ljubav i strast.


Slikovni rezultat za witchcraft spells

Da bi se oni uspješno izveli potrebno je imati: fotografiju voljene osobe koju pokušavamo vratiti, vuneni konac jarke crvene boje i svijeću roza tonova.

Da bi energija mogla da se pošalje u Svemir, neophodno je ritual izvesti u pravo vrijeme – u vrijeme rastućeg punog mjeseca, koji zapravo simbolizira rast energije.


Kada ste nabavili sve ove predmete, pripremili se psihički i sačekali večer punog mjeseca možete početi sa izvođenjem rituala:

Prvo uzmite crveni vuneni konac i vežite ga u čvor. Dok ovo radite jako se fokusirajte na vašu želju i izgovorite je ( kako bi se simbolično zavezala). Ovo ponovite 3 puta, svaki put ponavljajući tu istu želju. Plamen svijeće treba da traje dok se sam ne ugasi ili dok se svijeća sasvim ne istopi.


Vosak koji ostane treba se pažljivo pokupiti i zakopati ispod drveta. Isto učiniti i sa iskorištenim koncem. Fotografija voljene osobe se treba sačuvati od pogleda drugih ljudi.

Da je ritual uspješan, dokazati će Vam voljena osoba koja će Vam se vratiti u naručje.



Blagoslovljeni bili,

Vaša,


Soror PIAL

Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na mobitel 092 324 1928 od 17 do 21 sat svakog dana.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.