Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

utorak, 20. veljače 2018.

Crna magija u kući - nazovite vidovnjakinju Soror za pomoć

Povezana slika


Sigurno ste čuli da je neka kuća ili zgrada ukleta i vjerovatno su mnogi od vas imali iskustva i imali sličan slučaj u svom bližem okruženju. Ukleta kuća ili kuća koja je pod magijom ne mora izgledati kao kao iz filmova strave i užasa.
Ukleta kuća može biti i nova sređena za koju nikada ne biste ni pomislili da su ukleti!

Magija u kući može biti sa različitih strana. Vrlo često osobe kupuju kuću, a da ne poznaju što je tu prije bilo ili ne znaju kakav je to bio kraj u povijesti.

Ako je kuća zidana na mjestu gdje je bila crkva ili groblje tu kuću će stalno pratiti prokletstvo kroz vjekove i njeni ukućani nikada neće imati mira dok tu borave.

Crna magija u kući se koristi da bi se uništila određena obitelj ili domaćinstvo.

Osoba koja stavlja Crnu magiju u kuću jako mrzi obitelj ili nekog njenog člana, toliko da ih  uništiti pod svaku cijenu.


Kako da znate da u vasoj kuci ima magije ili je ukleta?

  • napravljena je na mjestu gdje je bilo groblje
  • napravljena je na mjestu gdje je ranije bila crkva ili neki vjerski objekt
  • bio je u blizini spomenik koji je srušen
  • čujete razne čudne zvukove u kući
  • povremena buka koja ne znate odakle dolazi
  • nestajanje pojedinih stvari
  • svađe među ukućanima koje su sve česće
  • česte selidbe ukućana iz kuće
  • slabo vam dolaze gosti u kuću
Slikovni rezultat za cursed home

Crna magija u kuci se stalja na vise nacina:

Može staviti vradžbinu u krov ili temelj kuće i tada je gotovo nemoguće utvrditi gdje je vradžbina ako se ne sruši cijela kuca.

U ovom slučaju je zabilježeno da su obitelji dovedene do ludila i vise nisu imale izbora već da se isele iz kuće ili da je ruše kuću i oslobode se zla.

Problem možete pokupiti ako se uselite ili kupite kuću ili stan gdje je neko ostavio ili je nekom napravljena Crna magija. Ta pojava se zove da je kuca ukleta i da, ta kletva se prenosi na sve buduće vlasnike kuće. Kod ovakvih situacija morate potražiti stručnu pomoć i osobu koja će vas osloboditi od opasne obiteljske magije.


Sljedeći način na koji neka osoba može postaviti magiju preko vradžbine je da vam preko određenog predmeta ili djela odjeće napravi Crnu magiju i čini i tako nanese ogromno zlo.

Vrlo je važno da vodite računa i pazite sa kim se družite i tko vam dolazi u kuću. 

Provjeravajte da li imate po vašem domu nekih sumnjivih stvari i ukoliko sumnjate na Crnu magiju ili se članovi obitelji čudno ponašaju obratite mi se odmah i na vrijeme za stručnu pomoć.


Vaša,

Soror PIAL
Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel 092 324 1928 od 17 do 21 sat svakog dana
Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.