Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

subota, 3. veljače 2018.

Što Vas očekuje u 2018. po danu Vašeg rođenja?

Slikovni rezultat za ancient witchcraft rituals

Proricanje za 2018. godinu – Na temelju Vašeg horoskopskog znaka mogu Vam opisati uz pomoć mnogih karakteristika koje jedan znak posjeduje. Imate priliku čitati raznovrsne horoskope, kao što su horoskop za novac, horoskop za ljubav i godišnji horoskop za 2018., pomoću kojih možete dobiti dublji uvid u karakteristike svog horoskopskog znaka.

No osim Vašeg horoskopskog znaka, veoma je važan i dan rođenja čije značenje možete pročitati u ovom tekstu. Ukoliko ste rođeni na dvoznamenkasti datum, onda se na Vas odnose obje karakteristike broja. Primjerice, ako ste rođeni 23. gledat ćete opis za brojeve 2 i 3.
Povezana slika
1 – Sve vas koji imate broj jedan u datumu rođenja krasi veoma snažna sposobnost vodstva. Stoga se u 2018. godini usredotočite na karijeru.
2 – Nesebični ste i ljubazne osobnosti, a sreću pronalazite u obitelji, tako da i ove godine svoju pažnju trebate usmjeriti na njih.  
3 – Ako imate broj tri u datumu rođenja, u 2018. godini imat ćete mnogo sreće; ostvarit ćete sve svoje snove što će Vam dugoročno donijeti financijsku i materijalnu sigurnost!
4 – Vama je najvažnije Vaše zdravlje, zbog čega ste neprestano zauzeti sami sobom. No ove godine to trebate promijeniti i posvetiti malo pažnje i svojim prijateljima i obitelji.
5 – Vi u svemu vidite i tražite nešto negativno i nikada ne učite iz svojih grešaka. Stoga se ove godine trebate usredočiti na pozitivnije misli jer će se na taj način promijeniti i stil Vašeg života!  
6 – Za Vas također vrijedi opis kao za osobe koje imaju broj tri (3) u datumu rođenja.
Povezana slika
7 – Ovdje je ponovno riječ o sretnoj osobi, ali ako ne vodite dovoljno računa – sve se oko Vas može raspasti u trenu. Vrlo ležerno raspolažate s novcem, zbog čega u 2018., ako tako nastavite, možete računati na gubitke!
8 – Rođeni ste na dan beskrajnih mogućnosti, zahvaljujući čemu svaki zadatak uspješno obavite. Ove godine trebate biti veoma oprezni, jer zbog osoba koje Vam žele zlo, možete imati mnogo problema!  
9 – Za Vas također vrijedi opis za osobe koje imaju broj tri (3) i šest (6) u datumu rođenja.
I na kraju; ukoliko imate nulu (0) u datumu rođenja naglašavaju se, odnosno dupliciraju osobine i sposobnosti koje posjedujete.
Blagoslovljeni bili,

Vaša,

Soror PIAL

Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na mobitel 092 324 1928 od 17 do 21 sat svakog dana.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.