Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

četvrtak, 8. veljače 2018.

Ljubavna magija naših baka: Osvojite ga za vijeke vjekova!

Povezana slika

Kada ste pročitali sve tekstove u domaćim i licenciranim časopisima sa naslovima “Kako da ga osvojite”, “Kako da ga zadržite”, “Kako da mu se svidite”, “Kako ovo, kako ono…” i tako dalje, shvatili ste da, usprkos tome što ste slijedili sva njihova uputstva, on ipak nije ostao vaš ili samo vaš. Da li su ta uputstva za osvajanje i zadržavanje muškarca pogrešna, ili su muškarci pogrešni, ili se pak vi niste baš slijepo pridržavali propisanog recepta? Nešto tu ne štima, jer nikako da ga ulovite za vjeke vjekova.
Ako ste pomislile da nema nade, pojavio se mali tračak. Onda kada naučna i zdravorazumska dostignuća prestaju da djeluju, na scenu stupa ljubavna magija – tek da se stvarnost malo začini. Recepti iz doba kada časopisi nisu postojali mogu vam poslužiti kao inspiracaja kako da voljena osoba ostane uz vas do kraja života i da ima srce, oči, uši i ostale organe samo za vas.
Povezana slika
Bapske priče kažu da, ukoliko djevojka želi da zadrži svog partnera, najprije mora da ga pozove na kavu – ali ne bilo kada. Pravo vrijeme za kuhanje kave jeste vrijeme kada je djevojka u “onim” danima. U skuhanu kavicu treba da iscijedi nekoliko kapi “one” tekućine, sve to lijepo promiješa i da svom dragom da popije. Poslije ovog napitka on će poludjeti za vama i nijedna druga djevojka nikada više neće okupirati njegovu pažnju.
Sljedeći trik manje je gadan po vašeg partnera, ali je kompliciraniji za vas. Najprije morate da nađete mrtvaca i sa njegove ruke skinete prsten. To je tzv. “mrtvački prsten”. Kada ste odabrali idealnog muškarca za sebe, vrijeme je da upotrijebite prsten. Dakle, uzmete ga i kroz njega pogledate gospodina idealnog. Po predanjima, od trenutka kada ste ga pogledali kroz “mrtvački prsten”, on će gledati samo u vas.
Povezana slika
Sljedeći trik malčice je zahtjevniji od prethodna dva, a djelovanje mu je isto. Potrebno je da uhvatite slijepog miša i odsiječete mu krilo, zatim to krilo isjeckate na najsitnije moguće komade. Ponovo skuhajte kavu i pozovite dragog na nju. Vi ćete piti kavu sa šećerom, a on sa komadićima slijepog miša. On tada postaje vaš lični slijepi miš, slijep za sve druge.
Za sljedeći poduhvat morate da budete vrlo spretni i okretni – kao da posjedujete spajdermenske vještine. Treba da se popnete na krov kuće mladića koji vam se sviđa i da skinete jedan crijep, pa ga odnesete u svoju sobu i tamo ga čuvate. Na taj način čuvati ćete i njegovu ljubav. A što ako on živi u zgradi, pa nema krov i crijep?
Igla, vlas vaše kose i komad njegove odjeće – ovo su rekviziti za sljedeću “vradžbinu”. Provucite vlas kose kroz iglu i ušijete je u njegov džemper, majicu ili duksericu. Na ovaj način ušili ste njegovu ljubav svojom ljubavlju, spojili ste se zauvijek. Ukoliko imate kratku kosu – trik otpada.
Vjerovatno postoji još sijaset trikova, vradžbinica i bajalica koje služe tome da on prosto poludi za vama. Međutim, ovo je ipak 21. vijek, zato predlažem neke sasvim druge metode kada je riječ o partnerskim odnosima. Izludite ga magijom vlastitog tijela i duše.
Blagoslovljeni bili,

Vaša,

Soror PIAL
Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na mobitel 092 324 1928 od 17 do 21 sat svakog dana
Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.