Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

ponedjeljak, 5. veljače 2018.

Kako znati je li na nas ili našu obitelj bačeno prokletstvo?

Slikovni rezultat za witchcraft curses
Kad pokušamo razabrati ima li netko u sebi zloduha ili je okružen zlodusima, moramo znati da ono izvanjsko, ono što vidimo nikako ne predstavlja siguran dokaz da je osoba pod prokletstvom. Napominje da u te stvarnosti možemo biti sigurni jedino onda kad vidovnjak koji predvodi oslobođenje ima dar razlikovanja s obzirom na to da uzrok leži u sferi duhovnog pa je stoga nevidljiv.
Međutim, učinci, odnosno posljedice prokletstava mogu se vidjeti tako da često znamo reći: ova osoba ili ova obitelj kao da je pod nekim prokletstvom.
Sedam je znakova koji pokazuju da bi osoba ili obitelj mogli patiti od nabačenog prokletstva.
1. Duševni ili emocionalni slom. Kronična depresija ima svoj uzrok u samoj osobi ili pak nekog njezinog pretka. Ne morate vjerovati da u korijenu baš svake depresije leži prokletstvo, no bilo bi mudro razmotriti, kad pokušavate pomoći nekome da se oslobodi depresije, nije li možda prokletstvo onaj zadnji uzrok.
2. Kronična bolest ili bolest koja se ponavlja, posebno ako je nasljedna. Ovo je posebice točno onda kad liječnici ne mogu pronaći odgovarajući uzrok bolesti.
3. Neplodnost ili sklonost spontanim pobačajima.
4. Slom obitelji ili braka.
5. Trajno financijsko siromaštvo, iako plaća i obrazovanje te osobe pokazuju da bi ona trebala biti financijski solventna, no usprkos tome ona nikako ne uspijeva platiti sve račune.
6. Sklonost nesrećama
7. Višestruki slučajevi neprirodnih smrti u obitelji. Na primjer, samoubojstvo ili prerane smrti u obitelji.
Povezana slika
Niti jedan od ovih vrlo ljudskih problema nije dovoljan sam po sebi da se dokaže prokletstvo, nego tek kad se više znakova nađe zajedno ili je pak jedan osobito snažno izražen može se posumnjati da je nabačeno prokletstvo. Pa čak i tada možete biti sigurni u to samo i isključivo ako Vam to kaže vidovnjak-inja koji imaju moć vidjeti duhove, otkriti magiju i zle čini .
Mnogi kršćani koji bi trebali uživati u životu žive pod prokletstvom, a da toga možda niti nisu svjesni. Dakle, riječ je o ljudima koji sami nisu prakticirali ništa mistično niti su sami po sebi nisu išta krivi.
Takvi uzroci prokletstava koji na nas padaju, iako ništa nismo krivi mogu se svrstati u dvije kategorije:
1. Prokletstva koja se na nas spuštaju iz prošlih generacija
2. Prokletstva koja na nas padaju iz nekog sadašnjeg razloga
Prokletstva predaka
Dakle, ako je netko od naših predaka predao sebe i svoj rod Sotoni, ako je netko drugi s vjerom i u mržnji prokleo tvoj rod ili nekog tvog pretka ili ako je obitelj cijela uvučena u neki teški grijeh, može se i treba se posumnjati na prokletstvo.
Ukoliko sumnjate da imate prokletstvo na sebi ili obitelji nazovite me na privatni mobitel i provjerite. 
Blagoslovljeni bili,

Vaša,

Soror PIAL
Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na mobitel 092 324 1928 od 17 do 21 sat svakog dana.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.