Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

subota, 28. ožujka 2020.

PETAK I SUBOTA - DANI MJESECA I VENERE U BIKU, DANI UŽITAKA I MIRA


Danas Mjesec izlazi iz loših aspekata koje je zadnja dva dana radio sa čak pet planeta (Marsom, Jupiterom, Saturnom, Uranom i Plutonom).
Zrak se raščišćava. Osjeća se emocionalno olakšanje i predah. Duboki udah i izdah olakšanja. Prihvaćanje s mirom novonastalih okolnosti. Tenzije su popustile, čak se možemo i naspavati .
Kako Mjesec napušta ove teške aspekte tako se približava Veneri i sutra (subota) je cijeli dan u konjukciji s njom. Oba planeta nalaze se u znaku Bika i oba obožavaju ovaj znak.
Venera vlada Bikom, a Mjesec je ovdje egzaltiran. Konjukcija Mjeseca i Venere smatra se jednom od najljepših astroloških aspekata, a kad je u Biku sve je još naglašeno. Osjećamo mir i ljubav. Osjećamo se sigurno i udobno, uzemljeno. Nalazimo sreću u nesreći i imamo ideje kako riješiti postojeće probleme. Ukoliko radite neke procese ili tehnike manifestacije (odnosno neki magijski ritual), ovo je pravi trenutak da se uprogramira sigurnost, udobnost, financijska stabilnost, te ideje kako zaraditi novac u novonastalim okolnostima.
Također je ovaj aspekt vezan uz ljepotu i unutarnju i vanjsku - njegujmo lijepe misli i osjećaje. Uređujmo se makar u kućnoj izvedbi - trgovine za njegu lica, tijela i kose, kao i zdrave prehrane i suplemenata još rade. Pošto je Bik zemljani znak, sredstva za njegu unutarnju i vanjsku trebala bi biti što prirodnija, organska, kao i hrana, bez kemikalija i umjetnih dodataka.
Kad smo kod hrane - Bik, Mjesec i Venera vole jaaako finu kuhinju. Restorani ne rade, ali to nije izgovor da sami ne pripremimo savšen obrok uz fino vino. Opustimo se. Ljubimo se i grlimo (doma sa ukućanima). A kad padne mrak, ne moram napominjat, kako ova astrološka kombinacija obožava seks.
Danas je petak, Venerin odnosno Freyin dan, svaki oblik hedonizma i raskoši je poželjan i dobrodošao. Ali u vlastitom domu!!! Iako je petak Freyin dan, dan u tjednu u kome se slavi, proslave u ovim okolnostima neka budu intimne, ne zovite društvo i pamet u glavu!
Sutra je pak subota, Saturnov dan. Iako su hedonizam i raskoš još prisutni u zraku, ipak sve to mora biti racionalno i štedljivo, onako kako to Satrun voli. Tako da nemojte sutra pokupovati čitav supermarket, već samo ono što vam istinski treba za savršenu konjukciju Mjesca i Venere u Biku.

Vaša,
Soror PIAL

Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel + 385 92 324 1928 od 17 do 21 sat svakog radnog dana, te subotom i nedjeljom od 10 do 21 sat



    Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.