Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

subota, 28. ožujka 2020.

Magija kuhinje

- Najvažnije je raspoloženje. Nema potrebe kuhati u lošem raspoloženju. Sva hrana nabijena je negativnom energijom i gubi sve svoje korisne i ukusne osobine. Ako vam raspoloženje nije dobro, tada je moguće kuhanje odgoditi. Ako je nemoguće odgoditi, upali svijeću, pogledaj je neko vrijeme, smiri se. Zamislite da na vrhu plamena izgori sve loše. Sjetite se nečeg ugodnog, pjevajte ili upalite laganu glazbu.
- Ognjište (ili peć u našem svijetu). Ognjište uvijek treba održavati čistim i urednim. Ako je moguće, lijepo je držati pravu svijeću pored štednjaka. Nekada je u ognjištu bila živa vatra, ali sada je nema. Svijeća je simbol žive vatre.
-Sudoper, možete objesiti ili zalijepiti simbole vode iznad njega ribu, alge, morske zvijezde, školjke itd. Tako da energija vode pronalazi svoje mjesto u kuhinji.
-Hladnjak. Pa, o čistoći hladnjaka ne vrijedi opet ovdje govoriti. Odlično je objesiti / staviti pseću figuru kako se hrana ne bi brzo pokvarila ili " otišla" iz hladnjaka.
-Aloe u kuhinji zaštitit će i domaćicu od posjekotina, opeklina, manjih ozljeda u domaćinstvu, a hranu od gorenja, vrenja itd.
- Pletenica češnjaka, luka i papra preuzet će negativnu energiju koja može biti u hrani.
- Dobro je da sito visi na zidu
- Dodavanjem začina hrani štitite je od zlih duhova.
-Bolje je kuhati bez poklopca, tako da para iz hrane ispunjava kuću aromama i unosi svu čaroliju koju domaćica unosi u hranu u cijeloj kući. Ali gotovu hranu treba pokriti. Ako nema poklopca, onda barem ubrus. 
Dobar tek.

Vaša,
Soror PIAL

Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel + 385 92 324 1928 od 17 do 21 sat svakog radnog dana, te subotom i nedjeljom od 10 do 21 sat



    Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.