Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

ponedjeljak, 30. ožujka 2020.

Korona virus - upozorenje Majke prirode


Virus. Panika. Strah.

Ovaj put su za to krive Kineze, prije toga Afrikance...
Nitko nije pomislio da nam to priroda naša majka daje na znanje da je samo umorna, da nemamo pravo, tako s njom postupati . Zagadili smo okoliš, otrovali i uništili sve što je majka priroda tako pažljivo stvorila za nas .
Kao i svaka majka koja se priprema za rođenje svog djeteta, ona stvara uslove za to.
Kao pažljiva majka pobrinula se da stvori sve najbolje za nas, zasadila je planet, naš dom, šumama, tako da bismo mogli disati čisti zrak, primiti snagu i obnovu u hladovina ovih stabala ispunila je rijeke i jezera bistrom vodom da bismo utažili žeđ, ona je stvorila prekrasno cvijeće, tako da nas oduševi svojim bojama, prekrasnim pticama, tako da nam pjevaju divne pjesme. Dala nam je sve.
Svaka majka će zaštititi svoje dijete do zadnjeg daha. Ali, poput naših majki, kad ih zanemarimo njena snaga slabi jer oporavka nema, na kraju, majke umiru, dok mi slavimo uspone i pobjede.
Kako možemo pomoći našoj majci ?
Iscrpili smo svu energiju iz nje, bez prava na obnovu, nitko nije ni pomislio da bi se da bi i zemlju trebalo poslušati i početi se čistiti.
Ako ne za nas sada, onda barem da bi naši potomci još uvijek imali gdje živjeti .
Ali mi samo razmišljamo kako spasiti svoju kožu.
Možda smo dobili priliku da nasljednicima ostavimo lijepu i zdravu zemlju.
Mislite o tome.


Vaša,
Soror PIAL

Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel + 385 92 324 1928 od 17 do 21 sat svakog radnog dana, te subotom i nedjeljom od 10 do 21 sat
Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.