Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

petak, 27. prosinca 2019.

Što je čarobnjaštvo?

Čarobnjaštvo je radnja koju izvodi svijest što dovodi do promjene u iluziji.
Svi smo naučeni misliti da je čarobnjaštvo nešto "misteriozno" ali u stvari svi mi, u ovoj ili onoj mjeri, mijenjamo iluziju jer svijest imamo u fizičkoj dimenziji i u njoj izvodimo radnje.
Čovjek koji ima svijest u astralnoj dimenziji može izvesti "svjesno čarobnjaštvo" u astralnoj dimenziji.
Sve je međusobno povezano i dio je iluzije, a mi smo sudionici „predstave“ u iluziji jer se svjesno krećemo u unutarnjem prostoru materije.
U unutarnjem prostoru materije postoje; vrijeme, prostor i oblik.
Vrijeme, prostor i oblik su promjenjivi i u njima se odvija "predstava".
Sve radnje izvedene u iluziji mogu se nazvati čarobnjaštvom, budući da radnju možemo izvesti u jedinom slučaju a to je koristeći volju a volju pokazujemo tamo gdje smo svjesni sebe.
No postoji i "posvećenje" a to je Mudrac, razlika je u tome što je on inicirani čarobnjak ili vještica i oni ostvaruju sebe u kauzalnoj dimenziji unutarnjeg prostora materije i stoga mogu vršiti svjesne radnje koristeći volju u ovom prostoru.
Dakle, svi "radimo čarolije", ali nismo svi posvećeni (inicirani) čarobnjaci i vještice.
Samo čovjek koji se svjesno mijenja i izvodi radnje u uzročnoj vezi (karma) može sebe nazvati čarobnjakom ili čarobnicom, ovo je uzročna 

Inicijacija a oni koji se žele popeti na na ovu „stepenicu“ morat će malo više raditi na tome.
Kada se popnemo na ovu „stepenicu“ dolazimo do raskrižja i „stepenište“ se tu razdvaja, jedno vodi ka hijerarhiji bijelih dok drugo vodi do crnih, ovo je ključan trenutak odluke za mnoge vještice i čarobnjake.


Vaša,




Soror PIAL











Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel + 385 92 324 1928 od 17 do 21 sat svakog radnog dana, te subotom i nedjeljom od 10 do 21 sat


    Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.