Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

petak, 27. prosinca 2019.

Koristite li mužar?


Koristite li mužar?
Znate li što mužar simbolizira još od davnih vremena?
Pjevate li dok radite s njim ili makar šapćete čarobne riječi iscjeljenja?
Znate li koliko su zdravi orasi?
A borove iglice?
Mlado Sunce uskoro rađa se!
Vrijeme je za SLAVlje!
Vele naši stari da ljubav putuje kroz želudac, što me uopće ne čudi. Naše prabake su od svega pravile ritual pa tako i od spravljanja hrane, u njihovo vrijeme imale su ljubavi i vremena da posvete hrani koju su pripremale a sve jeste energija.
Ako spravljamo hranu umorni i živčani a pritom se i ljutimo onda ta hrana neće biti pozitivno energetski nabijena.
Ako hranu spravljamo sa željom i sa ljubavlju, sa čistom, finom , iscjeljujućom energijom, onda će nam ta energija ljubavi i iscjeljenja biti u hrani.
Život je igra, spravljanje hrane je igra.
Jednotavno je zapravo, hrana može biti i lijek i otrov, ovisi o nama na koji način joj pristupamo i kako ju koristimo.
Zaboravili smo neke stare alate, zamijenjujemo ih naprednom tehnologijom koja nema baš duha i magije u sebi a nema je zato što nema naše energije pri upotrebi istih pa je tako blender sada poznati igrač dok je mužar ostao u sjeni.
Našim prabakama, vještim ženama, mužar jeste bio simbolika ženskog i muškog principa, zdjela mužara simbolizira maternicu dok tučak simbolizira „muškost“.
Tako su naše vješte prabake, dok bi spravljale razne iscjeljujuće pripravke u mužaru, šaptale biljkama riječi iscjeljenja.
Orah je , između ostalog, moćan afrodizijak, jača potenciju i plodnost, odlična je hrana za mozak koja jača funkcije mozga (čak i izgleda kao mozak) , čisti krv, poboljšava vid, jača mišiće, podižu energiju, odličan je borac protiv anemije i čira na želucu, štiti štitnjaču, jača kosu i noktei još mnoge druge funkcije za naše zdravlje ima a dovoljna će biti jedna šaka oraha na dan.
Borove iglice su odličan borac protiv anemije, sadrže visoke količine C vitamina, stimuliraju proizvodnju bijelih krvnih stanica koje se bore protiv upalnih stanja organizma, antiseptičko djelovanje esencijalnih ulja iz borovih iglica uništava patogene bakterije sprječavajući širenje infekcije dišnih puteva.
Visoke koncentracije vitamina A i karotenoida djeluju kao antioksidansi blagotvorno na zdravlje očiju, sprječavajući pojavu mrene i degeneraciju makule, što su najčešći problemi vida u starijoj životnoj dobi, uništavaju štetne slobodne radikale te ubrzavaju regeneraciju stanica kože.
Za ove šumske keksiće sam koristila kakao, rogač, borove iglice za glazuru, maslo, brašno, šećer, limunov sok i orahe, po potrebi malo vode, a vi ih možete spraviti u bilo kakvoj kombinaciji koja vama odgovara a glavni sastojak bi bio naša čista, fina energija i šapat dobre namjere.

Vaša,




Soror PIAL







Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel + 385 92 324 1928 od 17 do 21 sat svakog radnog dana, te subotom i nedjeljom od 10 do 21 sat


    Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.