Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

ponedjeljak, 2. travnja 2018.

Uskršnja magija za novac

Povezana slika
Uskršnja magija novca – možete je odraditi samo jednom u godini, stoga je veoma važno da je pravilno odradite, jer ćete u protivnom morati čekati 2019. za odradu iste!
Obično ste u velikoj žurbi pred ovaj blagdan, zbog čega Vam ostaje malo vremena za odradu spomenute magije. Bilo bi dobro da sastavite popis prioriteta, jer prema proricanju slijedi veliki dobitak kao posljedica ove magije.   
Magiju vrijedi odraditi i u slučaju da smatrate kako Vi niste osoba kojoj slijedi veći dobitak, jer svakako možete računati na financijski poticaj.
Slikovni rezultat za eastern witch magick
Uskršnju magiju trebate odraditi u ponedeljak, tjedan dana prije Uskrsa, kao i u ponedeljak tjedan dana poslije Uskrsa.
Za odradu magije potrebna su Vam tri crveno i dva zeleno obojana jaja. Na jaja crvene boje napišite: “čišćenje, obilje i sklad”, a  na jaja zelene boje napišite iznos novca koji Vam je prijeko potreban.
Koristite vodootporne markere, jer jaja potom trebate staviti u zdjelu s  jaja, vodom, a u središte zdjele postaviti bijelu svijeću.
Svijeću trebate zapaliti točno u ponoć te ostaviti da gori točno onoliko minuta koliko Vi imate godina. Kada je to vrijeme prošlo, ugasite svijeću te izvadite jaja.
Povezana slika

Svijeću ugasite s malo vode,  nikako nemojte puhati u plamen iste!
Jaja očistite nježnim pokretima, tako da ljusku lomite u što manje komadića. Sitnu ljusku jajeta stavite na neku tkaninu od pamuka, zavežite i zgnječite ljusku u prah. Potom malo od tog praha stavite u staklenu/plastičnu bočicu te odložite na policu u ormar. Prah trebate čuvati do sljedećeg Uskrsa!
Oljuštena jaja ponudite gostima (prijateljima ili susjedima), jer ih Vi nikako smijete jesti, ali trebate ih darovati od srca. Ista jaja moraju biti potrošena do Uskrsa, jer je magija učinkovita samo u tom slučaju!
Vaša,
    Soror PIAL

    Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel 092 324 1928 od 17 do 21 sat svakog dana
    Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.