Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

četvrtak, 26. travnja 2018.

Magija i ritual za harmoniju i sklad u domu

Povezana slika
Ne kaže se uzalud da je dom oaza mira i spokoja, a u ovim turbulentnim vremenima mnogima su upravo obitelj i kuća izvor stresa i nevolja. Da bi se to zaustavilo, pomaže čarolija čije je djelovanje vrlo efikasno.
Povezana slika
Za početak, treba nabaviti litru izvorske vode ili kišnice, sipati u staklenu zdjelu i staviti na stol. Kraj nje postaviti dvije plave svijeće, jednu nasuprot druge, u pravcu sjever-jug, dok bijele treba namjestiti u smjeru istok-zapad. Sitno isjeckati lišće svježe lavande i zajedno sa laticama bijele ruže posuti oko stola i stolice formirajući zaštitni magični krug.
Sjesti na stolicu, zapaliti svijeće i izgovarati bajalicu: “Neka svjetlost obasja ovaj dom i blagoslovi sve u njemu. On je sada oaza mira i spokoja za svakog ko u njega uđe. Moj dom donosi sreću, radost i vraća osmjeh na lice. U njemu nema mjesta za zlo, a onome ko ga donese, uništiće loš naum i pretvoriti ga u radost...”  
Vaša,
    Soror PIAL

    Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel 092 324 1928 od 17 do 21 sat svakog dana
    Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.