Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

petak, 27. travnja 2018.

Ritual za pun novčanik - magija novca

Slikovni rezultat za magick for money
Ukoliko nekoga muči besparica, ovaj ritual mogao bi mu donijeti promjene u život. 
U noći mladog mjeseca, namazati borovim uljem svjetlozelenu svijeću. Staviti u zdjelu  malo praha muškatnog oraščića i cimeta, miješati srebrnom žičica i fokusirati misli na blagostanje.
Osoba treba  zamišljati koiliko bi novca voljela  imati na svom bankovnom računu. Dok razmišlja o tome, baca tri novčića sve dok ne dobije kombinaciju pismo i dvije glave. Potom ih stavlja u zdjelu sa cimetom i muškatnim oraščićem, dobro ih uvalja u prah, a zatim izvadi i umota u aluminijumsku foliju, te stavi u novčanik.
Povezana slika
Dok to čini, pjevuši sljedeću bajalicu: “Čarobni prah mi donosi sreću, jer imam sve što mi treba. Novac mi dolazi lako i trošim ga sa zadovoljstvom. Neka pare ne dolaze kroz smrt, niti nečiju nesreću, nego kroz radost i veselje, za dobrobit svih. Neka tako bude.”
Ova amajlijica ne mora biti baš u novčaniku. Može stajati i u ladici sa izvodima iz banke ili nekom drugom financijskom dokumentacijom.
Vaša,
    Soror PIAL

    Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel 
    092 324 1928 od 17 do 21 sat svakog dana
    Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.