Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

srijeda, 25. travnja 2018.

Magija anđela Rafaela za zdravlje

Slikovni rezultat za angel rafael

Anđeoska magija – Ako se borite sa zdravstvenim problemom i želite anđeosku magiju, pozovite u pomoć Arkanđela Rafaela. Sigurno će Vam pomoći pronaći pravi način za izlječenje, dati Vam snagu i izdržljivost, omogućiti Vam uspješno ozdravljenje.
Kao što puno ljudi već zna, kod razvoja određenih bolesti važnu ulogu igra duhovna pozadina. Ako postoji sklad u našim dušama, u našim srcima mir i ljubav, u mislima čistoća i razumijevanje, onda nas bolest ne može srušiti s nogu. Stoga je vrlo važno stvoriti ravnotežu između tijela i duše, a tu će Vam i anđeli biti od pomoći.

Svatko je već čuo za slučajeve gdje je osoba magično ozdravila, ali također i o slučaju kada je netko tjednima, mjesecima vukao običnu prehladu. Tu nije riječ o tome da je nečije tijelo jače, nego o vjerovanju u nebeske pomagače, to je razlika kod ova dva slučaja. Svatko ima priliku ozdraviti i ranije se oporavi, ali za to mora nešo i učiniti. Pitajte za pomoć anđela Rafaela koji će Vam pomoći da stvorite najbolje moguće uvjete. Od njega možemo tražiti podršku, instrukcije, snagu, ako nas je bolest obuzela.

Slikovni rezultat za angel rafael

Ako želite ozdraviti, nabavite sliku Arkanđela Rafaela ili kipa koji njega prikazuje. Udobno se smjestite i prizovite anđela ozdravljenja, kao i anđela čuvara. Zapalite jednu lučicu i pomoću plamena posvetite anđela za moć ozdravljenja. Dostojanstvenim tonom pitajte anđele da Vam pomognu prevladati bolest. Recite anđelima točno za što tražite njihovu pomoć. Zatrazite njihov blagoslov, neka Vam daju energiju iscjeljenja za Vaš oporavak.

Pošto je Rafael svjestan da je uzrok bolesti nepravilan rad energija, nagomilana negativna energija u našem okruženju, stoga će Vam pomoći očistiti prostor, kao i Vas.
Rafaelovu pomoc možete zatražiti i za druge, za Vaše najmilije, prijatelje. 



Vaša,
    Soror PIAL

    Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel 092 324 1928 od 17 do 21 sat svakog dana
    Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.