Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

utorak, 6. ožujka 2018.

Magijski zapisi - kako djeluju i u koju se svhu koriste

Slikovni rezultat za witchcraft spells
Neke od vračara mogu napraviti najmoćnije čarolije. Kako to izgleda? Najčešće je u pitanju uski, duguljasti papirić ispisan mistčnim slovima. On se poslije ispisivanja presavije u trokutasti oblik. Za onog ko takav zapis-čaroliju nađe u svojoj kući može u jednom trenutku pomisliti da je riječ o običnoj dječijoj igri, smatrajući napisano dječijim škrabotinama. No, onaj ko zna čitati magijska slova vrlo brzo će vidjeti da se u čudnom tekstu nalazi ime ili više njih iz familije te napisana naredba šta treba da se toj osobi desi. Ponekad je sam zapis jedna cijela istrgnuta stranica iz neke arapske knjige na koju je upisano ime onog protiv koga se radi zlo. Imala sam i sama priliku vidjeti i posjedovati stare arapske knjige u kojima je detaljno opisana svaka vrsta magije, kako napraviti svaku pojedinačnu čaroliju te gdje je postaviti.
Očekivano je  da svaka normalna i prosječna osoba neće lako povjerovati da jedan ispisani komadić papira može imati ikakvog efekta na nekoga, ali zaista taj sadržaj može da utječe na psihu i samo zdravlje čovjeka. Moć crne magije je velika i ona  lako može uništiti sklad neke veze, ljubavi, braka ili obitelji. Od magije se dobije psihička rastrešenost, bolest pa čak i smrt.
Kako bih vam objasnila što se nalazi u “zapisima” i o kakvim je paganskim običajima riječ, poslužila sam se starim rukopisom “zapisa” nepoznatog autora…
U BiH poznate su osobe koje, predstavljajući se često lažno i kao hodže, ljude varaju ili daju rješenja za njihove probleme u vidu tzv. zapisa. Te zapise mogu čitati samo ljudi koji se bave magijom, odnosno vračare.
Povezana slika
Zapis za zaljubljenost, rastavu braka, bolest i drugo
Zapisi inače sadrže nerazgovjetne riječi, crteže geometrijskih figura, brojeve i šifre, ili čak kur’anske ajete koji su napisani naopako.
U rukopisu koji potiče iz Zenice, u objašnjenju zapisa za ženu koja želi ostati trudna stoji: “Kad žena ne rađa djece ovo napisati na jaje, pa neka jedno pojede čovjek a jedno žena.” U drugom, pak, daje se tačno objašnjenje da to bude “u četvrtak poslije podne”. Nakon objašnjenja, navodi se zapis u vidu znakova, brojeva i slova, sličan ovim na fotografijama.
Rukopis navodi i zapise za bolesti: “Kad srce boli dva zapisa napisati pa jedan nosati u kapi a jedan u vodi pa vodu piti”; “Kad boli polovica glave…; ili kad je u pitanju liječenje prostate ”…zamješat kokošjeg izmeta pa zalit u nos…”
Česti brojevi koji se upotrebljavaju za zapise jesu: devet, šest i tri. Rukopis opisuje korištenje pečata, boja i drugih potrebnih stvari za pravljenje zapisa, a crteži su vrlo precizno nacrtani, iako je teško pročitati šta točno piše.  Rukopis ne donosi zapise priikom tzv. “salijevanja strave”, koje je, zajedno s horoskopom, magijski običaj. 
Povezana slika
Zapisi za “ljubav”
U dijelu jednog objašnjenja kako se pravi zapis za pridobijanje nečije ljubavi stoji: “Ako hoćeš nekoga sebi partnerom učiniti, od kose od nje dlake zavrnut’ k’o jedan fitilj, ovi talisman na jedan zapis napisati, pa s dlakama izmiješati…”;
U drugom objašnjenju zapisa za pridobijanje nečije ljubavi stoji: “…na jedan komadić papira napisat ćeš svoje i njezino ime i svoje i njezine matere pa u vatru bacit, pa ćeš…”
U rukopisu se detaljno navodi kako napraviti zapis nakon dobivanja potrebnih informacija, a određene šifre su napravljene na osnovu imena određenog čovjeka, njegovog oca, majke, supruge itd. Poznato je da današnji vračari uvijek traže osobne stvari osobe kojoj se želi nauditi. 
Vaša,

    Soror PIAL
    Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel 092 324 1928 od 17 do 21 sat svakog dana
    Ova stranica služi isključivo za zabavu


Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.