Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

petak, 23. ožujka 2018.

Plamen strasti za ljubav i ljubavni rituali

Povezana slika
Dva jednostavna rituala za vraćanje izgubljene ljubavi.
Magija vam može pomoći ako želite da vratite određenu osobu na sljedeći način. Iglom ubodite svoj prst, zatim pomoću te krvi ispišite na maramici vaša imena i iscrtajte krug oko imena. Maramicu postavite pored neke biljke u svojoj spavaćoj sobi. Po vjerovanjima, neće imati mira dok vas ponovo ne vidi.
Povezana slika
Plamen strasti
Ovaj ritual za vraćanje izgubljene ljubavi jedan je od najstarijih u bijeloj magiji. Zahtijeva veće angažiranje i dodatni pribor: crvenu svijeću, nožić i nekoliko tankih igala za šivanje. Nikada se ne izvodi nakon uštapa jer mjesec mora biti u fazi rasta. Prije nego što zapalite crvenu svijeću, lagano po njoj nožićem ugravirajte ime osobe koju želite da vratite u svoj zagrljaj. Potom na svako slovo zabodite iglu i zapalite svijeću. Kad god plamen dotakne neku od igala, voljena osoba će vas poželjeti.
Povezana slika
Koverta i crvena traka
U mnoštvu magičnih rituala za vraćanje stare ljubavi, otkrivamo najjednostavniji. Potrebni su vam crvena traka, malo suhog ružmarina, koverta i metalni novac (po mogućnosti pronađen na ulici).
Ustanite kada sunce izađe, napišite na cedulji ime voljene osobe i ubacite je u kovertu. Potom preko novčića pospite ružmarin i sve zajedno uzmite u ruke, poklopite dlanove i okrećite se na sve četiri strane svijeta izgovarajući naglas ime voljene osobe. Kada to uradite, stavite novčiće u kovertu, zaljepite je, vežite oko nje crvenu traku i ostavite na neko skriveno mjesto. Ružmarin koji je preostao bacite u vjetar tri puta izgovarajući: “Vrati mi se, dragi moj/draga moja”.
Vaša,

    Soror PIAL
    Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel 092 324 1928 od 17 do 21 sat svakog dana
    Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.