Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

nedjelja, 30. srpnja 2017.

Liječenje bolesti ritualima i magijom

Povezana slika


Izliječiti čovjeka možete na jednostavan način, baziran  je na vjekovima provjerenoj praksi. Naime,  bolest može biti prenesena sa pacijenta na biljku. 

Kod bolesne osobe treba uzeti manju količinu njegove izlučevine: gnoja, urina, pljuvačke, znoja, sekreta. Pomiješati sa zemljom i staviti u običnu (manju) teglu za cvijeće. Zatim u nju treba zasaditi 2-3 sjemena ili lukovicu biljke koja nosi planetarni znak koji se poklapa  sa znakom bolesti i sačekati dok se pojave izdanci visoki nekoliko cantimetara. 

Potom, pažljivo, zajedno sa korijenom izvaditi biljku i spaliti je ako je oboljenje povezano sa lučenjem krvi, gnoja, znoja ili sluzi. 
U svim ostalim slučajevima, biljka se baca u rijeku, niz vodu. Poslje toga, bolest prolazi. 

Važno je zasaditi biljku u vrijeme kada je Mjesec u opadanju. To je razdoblje između punog i mladog Mjeseca. U prirodi i u ljudskom organizmu u ovom razdoblju, javlja se tendencija ka pročišćenju.
Mjesec u opadanju isušuje, smanjuje, te potencira aktivnost i potrošnju energije. Biljka se ne sadi u subotu, nedjelju i rođendan bolesnika. 

Uništiti biljku takođe treba za vrijeme kada je Mjesec u opadanju. 
Biljka se ne sadi u obliku pelcera ili korijena (osim hrena), jer tako biljka može da ugine, što nije dobro za bolesnika već u obliku sjemena ili lukovice. Ako sjeme ne proklija, nema nikakve opasnosti po bolesnika, već se postupak ponavlja. 

Povezana slika

Da bi se izlečili od bolesti uz pomoć biljke uzgojene u tegli, nužno je poznavati planete,  koje vladaju bolešću i pronaći odgovarajuću biljku. 

BOLESTI Mjeseca: reumatizam, giht, grčevi, gnojne rane, menstrualni poremećaji, uši, svrab, lišaj, epilepsija, mjesečarenje, depresija, melanholija, pijanstvo. 

Marsa: bolesti ušiju, pluća, jetre, prehlade, hemoroidi, išijas, migrena, nezarastajuće rane, unutrašnja krvarenja, žutica, dizenterija, proljevi, zatvori, gangrena 

Merkura: bolesti mozga, nesvjestica, vrtoglavica, mucanje, nerazumni strahovi, stomatološki čirevi, čirevi na koži, akne, bubuljice, fistule 

Jupitera: kardiovaskularne, gastrointestinalne bolesti, bolesti pankreasa, slezene, hipertenzija, angina, očne bolesti, trovanja, muskulatorne bolesti,  bolesti lokomotornog sustava

Venere: spolne bolesti, urinarne infekcije, seksualna perverznost 

Saturna: bolesti endokrinog i limfnog sistema, onkološka oboljenje, neplodnost, lupus, psorijaza, multipla skleroza, demencija, prelomi, ekcem.

Sunca: opekotine, promrzline, teške infekcije, gripa, teška oštećenja srca i očiju, paraliza (kao posljedica trauma i moždanog udara), toplotni i hladni neurodermatitisi, neuroza, toplotni udari, loš metabolizam (uključujući pretilost). 
Povezana slika


BILJKE Mjeseca: anemona, astra, veronika, iris, kamelija, kupus, mrkva, krastavac, fuksija 

Marsa: artičoka, bosiljak, kopriva, poriluk, rotkvica, rotkva, cikla, hren, bijeli luk. 

Merkur: anis, valerijana, ladolež, dalija, grašak, djetelina, paradajz, cikorija. 

Jupitera: suncokret, jasmin, kres-salata, sezam, limun, nana, maslačak, božur, ruža, ružmarin, pšenica. 

Venere: begonija, karanfil, geranijum, gladiola, lala, hajdučka trava, grah. 

Saturna: ružmarin, krompir, celer, mirođija. 

Sunca: vrba, zumbul, kantarion, neven, suncokret, kukuruz, majčina dušica, kadulja. 

Događa se da se bolest ne može definirati i pripisati  jednoj ili drugoj planeti. Primjerice, virusni hepatitis sa jedne strane je bolest jetre (Mars), a sa druge infektivna bolest (Sunce). U ovakvim slučajevima, treba koristiti obije biljke, ali saditi ih u različite saksije, ali obavezno u isti dan.

Vaša, 
Soror PIAL
Kontakt mobitel : +385 92 324 1928 svakog dana od 17 do 21 sat.
  Ova stranica služi isključivo za zabavu  

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.