Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

srijeda, 26. srpnja 2017.

Tko su suvremene vještice i kako izgledaju?


Povezana slika


Ne, vještice nisu ružne bakice sa velikim nosevima, niti imaju velike očnjake. To su žene koje vladaju tajnim silama i imaju veliko znanje. Otkrivamo vam tko su prave vještice.

Da li se moderne vještice razlikuju od obične žene? Stručnjaci za okultizam vjeruju da je odgovor: Da! Veštice često imaju muški um, odnosno, one su bez ženskog osjećaja. Dovoljno su pametne, posebno lijepe, čak obdarene čarobnom ljepotom. One često mogu biti povučene u sebe. Vještice izgledaju mlađe nego što zaista jesu. Pune su šarma i senzualne su. Muškarci smatraju da je žena vještica veoma privlačna. Međutim, često su same i rijetko stvaraju porodicu.
Foto: Profimedia
Kako vještica izgleda?
Ona je seksualno privlačna žena, stara od 30 do 60 godina. Oblači se u crno, crveno ili plavo. Crna boja definitivno dominira. Oči su joj crne ili smeđe, rijetko kad su plave ili zelene. Najviše voli nositi traperice. Ona je obrazovana, hirovita, lukava i vrlo intrigantna. Važna napomena: vještice izgledaju i oblače se instinktivno, ne postoji neko tajno pravilo.
Kako razmišlja vještica?
Visoka inteligencija je njen adut. Često je sa potpunim nedostatkom onoga što se zove "ženska logika". Zbog takvog načina razmišljanja, moderna vještica ima "muški um", odnosno - daje prednost razumu nad osjećajima. 
Slikovni rezultat za witch wallpaper

Još nešto o vješticama
Vještica ima miran, pažljiv pogled pomalo nadmene žene, koja zna koliko vrijedi. Lijepa je poput zrelih žena - koja zna što želi od života i zna kako da koristi tu istu ljepotu. Ima urođenu gracioznost, dugačak vrat, otmjene ruke i stopala. Vještice dugo zadržavaju mladalački izgled, jer pravilno reguliraju svoj energetski sektor, a to obično izaziva žestoku ljubomoru kod drugih žena. Svi oni koji su povezani sa okultizmom, izgledaju mnogo mlađe. Vještica uvijek privlači pažnju muškaraca – u prevozu, na poslu, u svakom društvu, jer vještica ima posebnu žensku seksualnost, čak i kada je pažljivo sakrije. Vještica može imati pažnju i ljubav skoro svakog muškarca kojeg ona poželi.
Vaša, 


Soror PIAL


Kontakt mobitel : +385 92 324 1928 svakog dana od 17 do 21 sat.

   Ova stranica služi isključivo za zabavu 

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.