Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

petak, 28. srpnja 2017.

Prednosti i opasnosti drevnih magija Roma!

Romska magija – Od magije Roma mnogi strahuju i to ne bez razloga jer oni, ne samo da pomažu, nego Vam znaju i nauditi na temelju znanja drevnih magijskih rituala.
Slikovni rezultat za gipsy magic
Naime, magija Roma ne razlikuje crnu magiju od bijele. Magiju uvijek koriste za postizanje svojih ciljeva, a cilj opravdava sredstvo što vas ponekad može i povrijediti.
Morate znati da prije rađenja svake magije, i crne i bijele, morate tražiti dozvolu od nebesa jer svaka magija, pa čak i romska je na neki način je invazija na karmu.
Slikovni rezultat za gipsy magic
Pošto su nam karma i sudbina predodređeni, a iako nam vrata i prozori pružaju malo prostora, ne treba ih bez dozvole naprezati jer ne možemo uvijek znati što se točno krije iza njih.
Opasnost u magiji Roma se krije što jedan ciganin vrač nikada neće tražiti dopuštenje od nebesa i odraditi će Vam upravo onu magiju koju ste tražili od njega. Primjerice, napraviti će takvu povezanost s partnerom da ga se nećete moći riješiti nikada u životu.
Ako se odlučite za magiju Roma, onda pojasnite magu da intervenciju želite samo onda ako je zatražio dopust od nebesa i dobio je odobrenje.
Vaša, 
Soror PIAL
Kontakt mobitel : +385 92 324 1928 svakog dana od 17 do 21 sat.
  Ova stranica služi isključivo za zabavu 

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.