Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

srijeda, 7. prosinca 2016.

Magijski kalendar - prosinac

Slikovni rezultat za pagan calendar december 2016

U magijskom kalendaru za prosinac možete pročitati te značajne datume koji imaju po ezoteričnom smislu veliku ulogu. Svi navedeni dani su pogodni za obavljanje manje ili veće magije novca – sreće ili ljubavi. U opisu dana možete vidjeti što trebate učiniti kako biste imali sreće!
4. prosinac
Na dan Svete Barbare, možete od mene dobiti najjaču zaštitu uz moći Svete Barbare. Prema legendi, jaka vjera Svete Barbare zaštitila ju je od očeve besprijekorne ljutnje.
Svetu Barbaru pozivaju i u slučajevima požara i munje, traže njenu pomoć da zaštiti ljude koji joj se obraćaju, od prokletstva i od uroka.
3. prosinac
Dan Svete Lucije je jedan od najznačajnijih dana magijskog kalendara. Lucija je prema legendi sicilijanska svetica koja se zaklela na nevinost i posvetila je svoj život Bogu. Na dan njenog imena ne smijete peći, kuhati, štoviše, svaki posao oko kuće je zabranjen. Tko ovo pravilo prekrši makar i na pet minuta, može doživjeti veliku nesreću. Zatražite jednu zaštitnu magiju na dan Svete Lucije !
6. prosinac
Dan Svetog Nikole, drugi važan dan magijskog kalendara. Prema originalnoj legendi, Sveti Nikola je tri vreće zlata poklonio tri kćeri jednog siromašnog čovjeka kako bi ih on mogao udavati.
6. prosinac je dan davanja i primanja.
Ovog dana možete imati veliku sreću ako nazovete i napravite zlatnu magiju Svetog Nikole!
Slikovni rezultat za pagan calendar december 2016

14. prosinac
Pun mjesec će biti ove godine neposredno nakon dana Svete Lucije. To je vrlo velika stvar jer se Vaša želja i molba velikom snagom i brzinom može ostvari.
21. prosinac
To je dan zimskog solsticija. Također važan datum ezoteričnog kalendara. Te noći bilo što da zaželite, može se ostvari. To je najduža noć u godini kada se bilo koje prokletstvo ili urok može u sekundi razbiti.
25. prosinac
Dan Božića u potpunosti je pomiješan s proslavom na spomen rođenja Isusa. Ovaj dan su već i u paganskoj doba smatrali praznikom. Na ovaj izuzetan dan možete si napraviti magiju mira, ljubavi i sreće. Zatražite bilo koju od njih!
29. prosinac
Dan mladog mjeseca je dan novogodišnje obnove. Ovog dana, prema ezoteričnom kalendaru, trebate napisati listu novogodišnjih želja. Ako želite ići na sigurno i da Vam se želje ispune, zatražite jednu magiju želja !
31. prosinac
Dan nove godine. Te noći imate mogućnost za tjeranje zlih duhova. U ranijim vremenima prvenstveni cilj petardi, zvečki, lumpovanju i lomljenja stakla je bilo tjeranje zlih duhova i demona.
Može se polomiti svaka demonska sila koja vlada nad Vama! Zatražite analizu uroka, prokletstva ili duhova.

Vaša, 
Soror PIAL
Kontakt mobitel : +385 92 324 1928 svakog dana od 17 do 21 sat.   
Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.