Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

petak, 16. prosinca 2016.

Magija i rutali Mjeseca - iscjeljivanje bolesti





Razumljivo, skloni smo cviliti pod jakim oscilacijama koje energija Mjeseca izaziva iz nama i njome pravdati žestoke emotivne izljeve.
No to crpi mnogo psihičke snage. Zato mudri  nisu pod kontrolom energije Mjeseca, nego je koriste, baš kao svećenice i čarobnice svih tradicija. Najjednostavije: kada Mjesec raste, raste i sve s njim i u nama, pa je to energetski pogodno vrijeme za sadnju (afirmiranje onoga što želimo, pokretanje stvari), a kada pada optimalno je vrijeme puštanja stvari iz svog života (prestanak pušenja, razrješenja ovisnosti, raznih nezadovoljavajućih odnosa).
Mjesec je, naime, slika primarnog ženskog principa u nama kojeg predstavlja Svećenica Tarota: sila svih naših znanja iz nesvjesnog, sila naše intuicije. Ona govori o našim unutarnjim znanjima izraženima kroz inuticiju, ali i osjećajnim oscilacijama izraženim kroz emocije koje fluktuiraju. Ona nas uči razlikovati Intuiciju od Osjećaja: Intuicija je, naime, MIRNA. Kao Svećenica na svim relevantnim Tarot prikazima, ona staloženo sjedi.  Tiha je, ne dere se (osjećaj uglavnom nešto urla, kao dio aktiviranog  nekog programa uma). Intuicija ne izaziva emociju, nego pruža Znanje. Osjećaj nije miran. Uvijek je nabijen, uvijek navija, ima boju. Intuicija nema boju, transparentna je, prozirna, naprosto jest. nema navijanje u sebi, osjećaj je uvijek ili ushit ili očaj, u ekstremu, ili nešto između tj. na putu do toga. INTUICIJA NE. Ona šuti i miruje, ne izaziva niti mir niti nemir - naprosto jest.






Tako nas, u stvari, i Mjesec poziva da – kada vanjske emotivne oluje nekad često pod njegovom energijom djeluju najjače – uđemo u svoju tišinu i sebe jer tako dosežemo sve odgovore koji su u nama, u Svećenici unutar nas. Svećenica je ujedno i Čarobnica: ona koja energetske tokove duboko osjeća, a istovremeno je svjesna njihove putanje te intuitivno zna raditi s njima. Posjeduje znanje o njihovoj vibraciji.

U tom smislu, svibanj pred nama nam pokazuje Svećenicu tj. Mjesec kroz ove zvjezdane kombinacije:


7.5. je prva mjesečeva četvrt u Lavu (a dnevni aspekt Sunca i ranjenog iscjelitelja Hirona te Merkur u Blizancima naprosto pozivaju na svjestan magijski rad) i time prilika za afirmiranje svoje hrabrosti, i plodnosti. Sijmo sjeme svoje kreativnost i radosti življenja i to tako da zapalimo zlatnom svjetlošću napunimo sve svoje organe, posebno srce i kralježnicu, te čakre. Ovo je energija koju dobijemo kada se Svećenica Tarota spoji sa Strasti – to je energija koja budi snagu našeg srca, jača u nama osjećaj nepokolebljive odlučnosti te nam pruža snagu za srčano djelovanje usprkos preprekama. Čini nas izdržljivima te sposobnim zadržati pribranost u okruženju frustracije i prepreka. To je snaga naše blagosti uslijed koje mirno opraštamo sebi i svijetu nesavršenost te time još više jačamo silu kojom utječemo na svijet i dobivamo snagu za ukrotiti divljinu dobronamjernošću.

14.5. je pun mjesec u Škorpionu, na sretnoj zvijezdi Agena u zviježđu Kentaur (koji također predstavlja iscjelitelja Hirona). Duboko čišćenje nakon travanjskog velikog križa i oslobođenje, podržano i kombinacijom Neptuna, Lilit i Marsa, Venere u konjukciji s Uranom u kvadratu s Plutonom te samim punim mjesecom u konjukciji sa Saturnom: dakle, najjače sile u funkciji energetske kirurgije kojom bez greške imamo priliku sprati sa sebe najdublje rane i otrove posebno iz područja seksualnosti, vezanosti, a sve se događa spontano, buđenjem jake strasti. Mudro je ovu energiju usmjeriti u iscjeljenje svoje cjelovite seksualnosti – ne samo u ovom životu nego svim prošloparalelnim oblicima i to tako da nacrtamo svoje spolne organe (nađemo sliku na googlu i precrtamo rukom, kao dijete) te ih obojamo bojama koje nam intuitivno dođu kao poslane za naše iscjeljenje (vježba otvaranja ovdje). U ovoj kombinaciji je Svećenica sa Smrti: duboka snaga novo poroda u nama i umijeće povlačenja energija iz drugih dimenzija, zato što Svećenica vlada prolazima iz života u smrt i natrag, prijelazima stanja. Zato je smatraju Boginjom i povezuju s porodima. Ovdje se konkretno imamo priliku roditi Novi, s onim psihičkim darovima koje smo željeli.


21.5. Zadnja četvrt Mjeseca u Ribama, što je vrijeme optimalno za oslobađanje utjecaja astralnih napada, telepatske tehnologije i penetracija u um i snove. Tim više što je Sunce na plejadskoj zvijezdi Alkion, i u Blizancima: optimalno vrijeme za skinuti lance s grla i grlene čakre koja je, nakon solarnog pleksusa, sekundarna čakra utjecaja manipulativne tehnologije. Vježba rukopolaganja na spomenute čakreovdje. Dakle mjesec pada, tako da radimo puštanje. Svećenica u Ribama je Svećenica u prostranstvima mračnog Mjeseca: tamo nas iscjeljuje svih onih iskustava koja smo stjecali u životima gdje smo učili kroz mračne magije – ovdje ona ispire krivnje vezane uz upotrebu bilja kao otrova i okreće ih u sjeme svjetla što će proklijati za nova liječenja duha i tijela.



28.5. Mladi mjesec u Blizancima, na zvijezdi Prima Hyadum, u kvadratu s Neptunom: mirujemo. Vježbamo tišinu, govoriti što manje, samo bitno. Osvještavamo um koji brblja, i svoju kontrolu nad umom putem kontrole nad jezikom. Kada nam se učini da smo na ludom tripu, kao da hodamo kroz nadrealistički labirint.. umjesto da lupamo po fejsbuku ili pričamo – zašutimo. Legnemo u kupku s vrućom vodom i krupnom morskom soli i mirujemo, promatrajući misli i gledajući kako se rastapaju. Ovo je vrlo osjetljiva energija, duboka i suosjećajna tijekom koje u mirnoj refleksiji osvještavamo kako, gdje i zašto je naš idealizam nepraktičan ili zloupotrebljen: divlje zvijezde Hyade mogu činiti da um divlja, a najbolje usmjerenje istoga je u umjetnički izričaj i prihvaćanje fluidnosti. Iscjeljenje je isplesti vizije. Svećenica ovdje to radi u zagrljaju s Ljubavnicima Tarota: uči nas biti mirnima i tihima dok svjedočimo dijalektici uma, i kako se stalno prebacuje iz svojih yin stanja u yang, i pri obrnutim procesima. Ona šuti dok naš um brblja „da“ ili „ne“, pa se sa sobom raspravlja te iz Tišine Svjedočenja osjeća što je Istina. Pod utjecajem Obješenog (Neptuna) trebat će joj malo borbe sa sobom da uroni do točke mira, no trip-zabavne borbe koja isprva djeluje halucinogeno, no vodi najdubljim mogućim uvidima.
Uživati u cijelom spektru svibanjskih boja je poruka ovog Mjeseca, koji će nam pokazati koliko smo zapravo snažni, a fleksibilni. Otjeloviti naš osjećaj vlastite seksualnosti, plodnosti i kreativnosti te ozreliti na novoj ravni energiju boginje u nama efikasna je namjera za vrijeme Mjesečeva rasta, a uklanjanje svega suprotnom tome za vrijeme pada.



Vodič za ostale Mjesečeve magije:

Kada je Svećenica u OVNU, dobro je vrijeme za invokaciju (zaziv, bilo kroz jasno postavljanje namjere, afirmiranje=obraćanje svom Višem Sebstvu, Božanskom) snage i uspjeha u  nošenju s autoritetom, snagu preporoda, razvoj vođe u sebi te iscjeljivanje glave i lica.

Kada je Svećenica u  BIKU, dobro je vrijeme za invokaciju ljubavi, novca i plodnosti u svoj život, te iscjeljivanje grla i vrata.

Kada je Svećenica u BLIZANCIMA, dobro je vrijeme za invokaciju umijeća komunikacije, pisanja, putovanja, iscjeljivanja ruku i pluća.

Kada je Svećenica u RAKU, dobro je vrijeme za invokaciju uspjeha u domu, obitelji i iscjeljenje grudi i trbuha.

Kada je Svećenica u LAVU, dobro je vrijeme za invokaciju vlastitog autoriteta, hrabrosti, kreativnosti te iscjeljivanje obrazaca iz srca, i krila.

Kada je Svećenica u DJEVICI, dobro je vrijeme za invokaciju zaposlenja, ozdravljenja, vitkosti te iscjeljivanje živčanog sustava.



Kada je Svećenica u VAGI, dobro je vrijeme za  invokaciju pravde, ujedinjenja, lakoće karmičkih uravnoteženja te iscjeljenje bubrega i donjih lumbalnih kralježaka.

Kada je Svećenica u ŠKORPIONU, dobro je vrijeme za invokaciju osobne moći, psihičkog i duhovnog razvoja te iscjeljivanje reproduktivnih organa.

Kada je Svećenica u STRIJELCU, dobro je vrijeme za invokaciju sreća na putovanjima, uspjeha u sportu, osvještenja istinitosti te isjeljivanje jetre i otpuštanje ljutnje.

Kada je Svećenica u JARCU, dobro je vrijeme za invokaciju organizacije, jačanje ambicije, ostvarenja u karijeri te iscjeljenje koljena, kostiju, zubiju i kože.

Kada je Svećenica u VODENJAKU, dobro je vrijeme za razvoj svoje znanstvene strane, razvoj slobode i prijateljskog stava prema kreaciji te razbijanje loših navika ovisnosti, kao i iscjeljivanje zglobova i krvi.

Kada je Svećenica u RIBAMA, dobro je vrijeme za iscjeljivanje  muzikom, aktivaciju one svoje strane koja je jasnovidna, telepatična, intuitivna te iscjeljivanje stopala i žlijezda.

Vaša,

Soror PIAL
Kontakt mobitel : +385 92 324 1928 svakog dana od 17 do 21 sat.




Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.