Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

četvrtak, 22. prosinca 2016.

Magijska svojstva vode


Slikovni rezultat za magick of water

Recite vodi da ste zdravi i biti ćete zdravi, recite joj da ste slabi i biti ćete slabi. 

Što god joj kažete, voda će zapamtiti i tako će biti. 
A, ako uzmete u obzir činjenicu da smo sazdani od vode, da su ljudi zapravo jedna velika spužva natopljena vodom, shvatićete koliko je važna nevjerovjatna sposobnost vodenih molekula da pamte. 

Ovisna o kvaliteti vode koju imate u sebi i kojom ste okruženi, je i kvaliteta vašeg života. Ovo su relativno nove spoznaje za suvremenu znanost.

Tek pojavom mikroskopa i fotoaparata došlo se do dokaza o ’veličini ’ vode i njenoj moći. 

Još dvadesetih godina prošlog stljeća grupa naučnika je tvrdila da je voda ’živa’, da ima svoj život i smrt i da će se, ako se sa njom nepravilno postupa, razboljeti i svoje bolesno stanje prenijeti na sva živa bića. 

Danas svako može svojim očima vidjeti kakvu transformaciju doživljavaju molekule vode ukoliko ’slušaju’ Mozarta, a kakvu ako neko vrijeme ’provedu’ pokraj novorođene bebe ili teškog bolesnika. A, kakvu onda tek promjenu dožive ukoliko vodi kažete ’hvala’ ili ’ubit ću te’!

Povezana slika

Vrijeme je da promjenite svoj odnos prema vodi. Vrijeme je da prihvatite činjenicu da kvaliteta vašeg života ovisi o vašem pristupu vodi, vaših riječi i misli.

A, u tome će vam pomoći posljednje veće istraživanje japanskog naučnika Masaru Emota koji se bavio različitim vanjskim utjecajima na vodu – od zagađenja do riječi, misli, glazbe, pa i molitve. 

Izdao je i knjige; Poruke skrivene u vodi i Istinska moć vode. U jednom dijelu istraživanja on je čaši sa destiliranom i  netretiranom vodom puštao je različitu glazbu po nekoliko sati. 

Nakon zamrzavanja molekula, sa svojim timom je npravio fotografije i primjetio nevjerojatne promjene. 
Povezana slika


Molekule vode koje su bile pod ‘tretmanom’ klasične glazbe, promjenile su svoj oblik i transformirale se u kristale savršenog oblika sa lijepim baroknim ukrasima, savršenih proporcija, dok je utjecaj heavy metal muzike od molekula stvorio formu bez proporcija, gotovo neugodnu za gledanje. 

Išao je dalje u istraživanju sa željom da ispita utjecaj riječi i misli na vodu. 

Sam Masaru Emoto, kao i ostali naučnici koji su donjeli fizičke dokaze da voda pamti, zaključuju da „Život kakvim živite i svijet u kojem živite ovise samo od vas! 

 Ako širite pesimizam, strah, nezadovoljstvo ili tugu, takvo će vam biti i okruženje.

Vaša,

Soror PIAL
Kontakt mobitel : +385 92 324 1928 svakog dana od 17 do 21 sat.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.