Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

petak, 21. veljače 2020.

Magija Plitvičkih jezera


Na ovom mjestu osjete se pozitivne energije kao rijetko gdje. Ono što je vrlo zanimljivo je to što se događalo vrlo često na ovom mjestu i događa se da koliko je ova lokacija za mene posebna, sveta, mistična energetski pozitivna, neki ljudi koje sam dovela na ovu lokaciju nisu mogli izdržati jake glavobolje, izraz lica im se promjenio, došli su u neki grč i nisu niti mogli ući u krug koji je formiran od ovih megalita, iako je krug narušen jer su hiljade i hiljade godina ostavile svoj trag. 
Uglavnom ti koji nisu mogli izdržati energije ove lokacije, zamolili su me da ih što prije odvezemo odavde. Dok me ovo mjesto privlači kao magnet, nešto neopisivo predivno je što sati prođu kao minute.
Svjetlo i tama ne postoje oni su jedno. Jedno bez jednog ne postoji, jer oni nisu jedno i drugo, oni su jedno, oni su sve u jednom i jedno u svemu. 
Oni su postojanje i jednostavno jesu. Fotografija je moja ljubav već dugo godina, zato sam spoznala da fotografija ne bi postojala bez jednog, a to je svjetlo-tama-tama-svjetlo. Zato je fotografija materijalizirani trenutak u postojanju-postojanje u trenutku i ovi megaliti Plitvičkih Jezera su dokaz tome, dokaz postojanja naših Bogova-Predaka, u nama i kroz nas. 
Ovo su temelji naše SLAVne spoznaje, srž dualizma, jedno je dvoje, dvoje je u jednom, Majka Mokoši i Svarog, Sunce i Zemlja, Muško i Žensko............Kreacija.......Postojanje !


Vaša,
Soror PIAL

Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel + 385 92 324 1928 od 17 do 21 sat svakog radnog dana, te subotom i nedjeljom od 10 do 21 sat


    Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.