Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

petak, 4. siječnja 2019.

Skidanje crne magije i uroka

Povezana slika
Takozvano “skidanje crne magije”, “skidanje magije” i “skidanje uroka” su kolokvijalni, u narodu udomaćeni, nazivi za magijski proces uklanjanja destruktivnih i štetnih utjecaja okultne prirode, a koji dolaze sa one strane odnosno iz onostranih razina egzistencije.
Utjecaji te vrste mogu dolaziti od onostranih bića kao što su demoni, astralni vampiri i astralni paraziti raznih vrsta ili od praktičara ove ili one vrste magije, a koje se najčešće naziva okultistima, magovima, vješcima, vješticama, vračevima, čarobnjacima i mnogim drugim slikovitim nazivima proizašlim iz povijesti ili narodne predaje, poput coprnica, štriguna, krsnika i sličnih naziva.
Ponekad magovi surađuju sa navedenim onostranim bićima pa su oba faktora uključena u utjecaj na jednu ili više osoba, a koje su meta magijskog djelovanja odnosno crne magije i uroka.
Ovisno o uzroku i metodi primjenjene crne magije se koristi i odgovarajuća metoda za uklanjanje. U procesu obrade svakoga slučaja primjenjuju se tri osnovna koraka:
Prvi korak
Utvrđivanje postoji li uopće prisutnost crne magije, uroka i onostranih bića kod određene osobe. Ovo je važan korak jer crna magija i uroci su rjeđi nego se popularno misli, češće se radi o normalnim životnim problemima, stresu, dugu iz prošlih života ili vlastitim negativnim mentalnim obrascima.
I kada se ne radi o crnoj magiji i uroci opet je moguće poboljšati situaciju pomoću uporabe magijskih i duhovnih tehnika.
Ovo utvrđivanje provodim direktnim duhovnim uvidom u auru, svijest i energetske tokove osobe ili osoba. Kada je potrebno, konzultiram i svoje duhovne vodiče sa kojima radim da bi se dobila najkompletnija i najdetaljnija slika situacije i uzroka iste.
Drugi korak
Uklanjanje crne magije i drugih vrsta negativnih okultnih djelovanja ukoliko su takvi utjecaji pronađeni. Presijecanje veza sa energetskim tokovima i izvorima negativnog djelovanja, zatvaranje prolaza i postavljanje zaštita na odgovarajuća mjesta u osobi i oko nje.
Treći korak
Upućivanje osobe na dodatne radnje, ukoliko su potrebne, primjerice duhovne vježbe ili drugi procesi za uspostavu energetskog, duhovnog i psihičkog balansa i ispravljanje negativnih mentalnih obrazaca koji su privukli ili kreirali negativne utjecaje.
Vaša,
Soror PIAL
Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel 
    092 324 1928 od 17 do 21 sat svakog dana
    Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.