Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

ponedjeljak, 21. siječnja 2019.

Magija i značenje pronađenih predmeta

Slikovni rezultat za witch magic with chicken bones

Magija je još od drevnih vremena povezivana sa vjerovanjem da se preko određenih predmeta ili rituala može naškoditi osobi, usporiti njen napredak, zdravlje i osujetiti ljubavna sreća. 
Iako je svijet magije za mnoge osobe ostao svijet mističnih tajni, u suvremenom dobu, korištenje magije i rituala je još uvijek dosta zastupljeno. 
U magijskim ritualima koriste se elementi, poput fizičkih stvari, usmenih čarolija i obrednih rituala. Često se događa da osobe pribjegnu primjeni negativnih magijskih radnji kako bi uništili svoje protivnike ili osobe koje ne vole. 
U tu svrhu koriste razne predmete, ali i obredne rituale. Kada se radi o predmetima materijalnog oblika, pronađenim ispred vrata stana ili u stanu, tada ih treba odnijeti na vodeni tok, rijeku. Koriste se i  mnogobrojni predmeti, a njihova simbolika je u korelaciji sa krajnjim ciljem.

Značenje skrivenih pronađenih predmeta prema osnovnoj i tradicionalnoj magijskoj simbolici je sljedeće: 
Pronađen pijesak ukazuje na magiju napravljenu za teške bolesti ukućana.
Marelica stavlja se u dom osobe uz izrečenu bajalicu, kako bi u domu te osobe izbio požar i došlo do različitih nesreća na fizičkom planu.

Papirnati novac pronađen u domu ukazuje na magijski ritual vezan za osiromašenje i prestanak financijskog toka.
Ukoliko se nađu zgužvani, nepoznati papiri u domu, to je naznaka da je neko obitelji radio magiju za probleme, nasilje, svađu i skandale.
Slikovni rezultat za witch magic with chicken bones
Pronađen metalni novac u domu ispod tepiha ili na skrivenim mestima pokazatelj je da je neko osobi radio magiju za bol, tugu i suze.
Nalaženje kamenčića ispred doma govori o magijskom ritualu za stvaranje prepreka u svakom segmentu života.
Pronađene kosti ispred doma ili u domu naznaka su magije vezane za intrige, kako bi osoba bila štetna u određenim životnim područjima, poslovnim ili ljubavnim.
Slikovni rezultat za witch magic with chicken bones
Ukoliko se pronađe suhi kruh to pokazuje urađenu magiju za zdravlje. 
Ovo je naznaka da neko želi osobi koja je ozdravila da ponovo vrati energiju bolesti.
Pronađena  vrećica od čaja može biti pokazatelj magije za obiteljsku svađu. Vrećica  od čaja u magiji označava loše namjere naših neprijatelja usmjerenih ka pogoršanju obiteljske harmonije i prizivanjem svađa bez razloga.

Životinjski organi i djelovi takođe su nezaobilazni dio magije i magijskih radnji. Međutim, u negativnoj konotaciji oni mogu biti naznaka opasne ritualne magije. Pronađen dio svinjskog sala u domu može biti pokazatelj magije za teške i neizlječive bolesti upućene nekom od ukućana.
Vaša,

Soror PIAL

Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel 
    092 324 1928 od 17 do 21 sat svakog dana
    Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.