Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

nedjelja, 22. prosinca 2013.

Magični krug

Najprikladnije je da se krug označi iscrtavanjem kredom, ugljenom ili sličnim. Namještaj se može smjestiti tako da označava granice kruga. Jedini bitan krug je onaj iscrtan prije svake ceremonije bilo sa kratkim posvećenim nožem ili mačem. Krug je obično promjera 2,75 metara, osim u slučaju da je rađen u posebne svrhe. Postoje i dva vanjska kruga, svaki je od prijašnjeg udaljen 15, 24 centimetra, tako da treći posljednji krug ima promjer od 3,35 centimetra.
Nakon što je mjesto pomno odabrano, uzima se srp, sablja ili magični nož i zabada se u centar kruga. Uzima se uže koje se s jedne strane omotava oko noža u centru kruga, dok se s druge strane privezuje kreda i jednolično iscrtava kružnica. Svaki krug ponavlja se mačem ili magičnim nožem ostavljajući otvorena vrata u smjeru sjevera. Iscrtavaju se sva tri kruga, jedan unutar drugog i među njima ispisuju se imena sila.
Najprije se iscrtava krug magičnim mačem ili nožem.
Posvećuje se sol i voda: Voda se dodiruje nožem i izgovara:
«Pročišćavam te i posvećujem vodeno stvorenje, od svih nečistoća i prljavštine duhova iz svijeta sablasti, da mi ne mogu nauditi, u ime Aradie i Cernunnosa.»

Pročišćuje se sol: Dodiruje se nožem i izgovara:
«Neka blagoslov Aradie i Cernunnosa siđe nad ovo biće soli, neka malignost i smetnja budu protjerane, neka uđe dobro. Blagoslivljam te i pozivam tvoju pomoć.»

Sol se potom stavlja u vodu.
Prostor se prska pročišćenom vodom.
Pale se svijeće:
«Blagoslivljam te i pročišćavam stvorenje vatre, da se svaka vrst sablasti povlaći od tvog sjaja, onemogućena da mi naudi ili da me nadmudri, u ime Aradie i Cernunnosa.»
Upozorenje inicijatu (ako se sprovodi inicijacija), upozorenje društvu, ulazak u krug i zatvaranje vrata sa tri invocirajuća pentagrama.
Objavljuje se područje/namjena rada
Hod oko kruga tri ili više puta prije početka rada
Priziv:
« Prizivam vas i zovem vas Čuvari Kula istoka, juga, zapada i sjevera»
Pozdrav i iscrtavanje invocirajućeg pentagrama magičnim nožem ili mačem.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.