Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

utorak, 21. srpnja 2020.

Magična noć za rješavanje ljubavnih i obiteljskih problema



Danas je Noć crnog mjeseca, noć kada se mjesec ne vidi na nebu, te drugi mlađak u znaku Raka (prvi je bio u vrijeme pomrčine). 
Obično u svakom znaku bude jedan puni, i jedan tamni mjesec, ali se ponekad dogode dva mlađaka u istom znaku i to je vrlo moćan trenutak.
Ovu noć možemo iskoristiti da se riješimo nečeg što ne želimo, a posebno vezano uz emocije, obiteljske stvari i/ili nekretnine. 
Primjerice, možemo se riješiti nekog lošeg odnosa sa članom obitelji, možemo odlučiti da prestanemo s obiteljskim svađama, možemo razriješiti obiteljsku karmu ili pak možemo raditi na tome da se riješimo (prodamo) neke nekretnine.
Jednostavna tehnika za ovo je da na svijeću (najbolje crnu) urežemo simbol ili sigl onog što više ne želimo, upalimo svijeću i s namjerom gledamo kako izgara ono čega se želimo riješiti.
Pošto je znak Raka vezan uz Mjesec koji njime vlada i ženski princip, za pomoć u radu mogu se pozvati Božice Izida, Hekata ili Kali.

Vaša,
Soror PIAL

Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel + 385 92 324 1928 od 17 do 21 sat svakog radnog dana, te subotom i nedjeljom od 10 do 21 sat

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.