Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

ponedjeljak, 6. kolovoza 2018.

Magija i vradžbine s kosom

Slikovni rezultat za spells with hair

Kada Vam neko želi nauditi i nanjeti zlo on se sluzi raznim bajalicama i vradžbinama i preko njih vam život pretvara u pakao.

Vradžbine s kosom i pravljenje vradžbina su najviše rasprostranjeni u Srbiji, ali možete ih pokupiti bilo gdje na svijetu. Uglavnom se koriste da bi se preko njih nekoj osobi napravila magija i nanjelo zlo.

Kada to netko želi mora posjedovati nešto vaše ili odjećuili nešto sto ste vi pili, jeli, koristili. Najjace vradžbine može napraviti od nečeg sto pripada osobno vama, npr. noktiju, kose, kože, zubiju, krvi i sl.


Crna magija s kosom


Na primjer može se iskoristiti kosa kod frizera gdje ste se šišali ili vam neko može odsjeći dio kose, pa čak iskoristiti jednu jedinu dlaku sa četke da vam napravi jaku vradžbinu. Preko nje se, naime, najlakše dolazi do duše covjeka kome se pravi vradžbina.


Osobama kojima je napravljena Crna magija preko kose, osjećaju vrtoglavice, gubljenje svijesti, glavobolje bez razloga i razne probleme sa glavom. One se često radi i na daljinu, pa Vam zlo može nanijeti osoba koju nikada niste vidjeli ili upoznali.

Vradžbine s kosom se jedino mogu skinuti stručnim ritualom skidanja, a prepuručljivo je da Vam se napravi i zaštita.


Vaša,
Soror PIAL

    Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel 
    092 324 1928 od 17 do 21 sat svakog dana
    Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.