Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

petak, 25. kolovoza 2017.

Mjesečeve mijene i pravo vrijeme za pronalaženje partnera, novi posao, investicije


Slikovni rezultat za moon witchcraft
Mjesečeve mijene su četiri faze kretanja Mjeseca u redovnoj orbiti oko Zemlje. Ono što mi vidimo, nekada kao cijeli i okrugao, pun Mjesec, nekada kao tanki srp, ­mlad Mjesec, jest pojava koja je oduvijek intrigirala ljudsku maštu. 
Mjesecu su pripisavana razna mistična svojstva, gotovo magična moć.
A da sve nije samo zabluda i mitologija, dokazala je nauka, jer sigurno znamo da Mjesec utječe na plimu i oseku, na sve vode, a kako se organizam čovjeka u oko 70 posto sastoji od vode, i na čovjeka. 
Statistika kaže da se u vrijeme punog Mjeseca, rađa više beba. Psihijatri kažu da se za vrijeme punog Mjeseca javljaju češći i veći problemi s pacijentima, a kriminolozi da se u vrijeme mjesečevih mijena događa više zločina. 

Slikovni rezultat za moon and witchcraft

A šta kaže astrologija? Što je dobro planirati i uraditi u vrijeme četiri mjesečeve faze? 

Mlad Mjesec je odličan za početak novih poslova, za upoznavanje koje se može pretvoriti u ljubav, za sijanje bašti i njiva, za kupovinu većih stvari u kući, za početak gradnje kuće, za vjenčanja i krštenja. 
Ukratko za sve što treba rasti i dati plod. 
Dobro je i šišati se da kosa bude bujnija i jača, izbaciti stare stvari iz kuće, nekome nešto pokloniti. 
Slikovni rezultat za moon and witchcraft

Prva četvrt je dobra za planove i svakodnevne poslove, jer smo tada najefikasniji i najvredniji. Dobro je da ubrzamo neke poslove koji su, išli sporo ili stagnirali. 
Uređenja kuće i velika spremanja su, također, tada jako korisna. 
Ako imate važne preglede, ili zdravstvene intervencije, ovo je najbolje vrijeme za to. 

Pun Mesec je odličan za naplatu dugovanja u svoju korist, za velike investicije i ulaganja. Pravo vrijeme za žetve i berbe, za pravljenje vina, proslave i okupljanja. 
Odlično vrijeme za umjetnička djela, ili bilo što kreativno. Plasiranje ideja, pregovori i nalaženja partnera dobro se odvijaju u to vrijeme. Dijetu treba započeti samo tekućinom baš toga dana. 

Posljednja četvrt je dobra da vi vratite dugove i kredite, da se rješite nekih obaveza koje su vam bile opterećenje, za završetak radova na bilo čemu. Dobro je i odvikavati se od neke loše navike, jer tada obično i uspijete u nastojanju. Dobro je i miriti se i tražiti oproštaj od nekoga sa kim smo imali probleme. Obično se parovi koji su u svađi mire baš tada. 

Vaša, 
Soror PIAL
Kontakt mobitel : +385 92 324 1928 svakog dana od 17 do 21 sat.
Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.