Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

petak, 30. rujna 2016.

Cimet za policistične jajnike

Slikovni rezultat za cinnamon occult powder

Nova studija pokazala je kako dodatak cimeta u obliku dodatka prehrani može uravnotežiti menstrualni ciklus kod žena koje pate od sindroma policističnih jajnika.
U istraživanju koje je trajalo 6 mjeseci sudjelovalo je 45 ispitanica u dvije skupine. Žene koje su bile u skupini koja je unosila cimet imale su redovitiji ciklus u usporedbi sa onima koje su uzimale placebo.

Povoljni utjecaj na plodnost

Statistika je pokazala da su ispitanice iz skupine koja je konzumirala cimet tijekom 6 mjeseci imale prosječno 3,82 ciklusa, dok je učestalost menstrualnog ciklusa u placebo skupini iznosila 2,2. Također, dvije su ispitanice uzimajući cimet spontano ostale u drugom stanju. Iako malena, ova studija je pokazala da unos cimeta može blagotvorno djelovati na plodnost žena s policističnim jajnicima. I nekoliko ranije objavljenih istraživanja je pokazalo kako unos cimeta djeluje blagotvorno kod žena sa sindromom policističnih jajnika smanjujući rezistenciju na inzulin.
Izvor: International Federation of Fertility Societies
Vaša, 
Soror PIAL
TREBATE POMOC obratite se na mistikaokultizam@gmail.com ili na mob: 092 324 1928

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.