Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

četvrtak, 15. srpnja 2021.

KRVAVI RITUALI ŠPANJOLSKIH VJEŠTICA - Magija ljubavi

 


Vještice su još uvijek vrlo žive i aktivne te, kako se čini, ima ih sve više i više. Unatoč tome što se nalazimo u eri interneta i modernih čuda, niti najmanje ne jenjava pomama za “primitivnim” načinima zavođenja, posebno ako se tiču osvajanja željenih srca. Drevna izreka kaže da je u ljubavi, ratu i magiji sve dozvoljeno. Sa tim se svakako slažu pojedine vještice  u Madridu koje tvrde da je menstrualna krv blagoslov boginje Aradie svim ženama na svijetu, kako bi imale moćno oružje protiv muškaraca. Naročito ako ih je potrebno ljubavno osvojiti i potčiniti sebi.

Budući da je sastavni dio ženskog tijela, menstruacija je vrlo učinkovit sastojak koji muškarca veže uz nas.”, kaže tridesetogodišnja kućanica Dolores Miguel, koja živi u predgrađu Madrida, i redovito organizira privatna okupljanja svih onih koji se smatraju ili deklariraju kao vještice. Na tim ezbatima, kako ih ovdje nazivaju, žene svih dobi i profesija, uz ponekog muškog gosta, otvoreno razgovaraju o magiji i vještičarstvu te dijele recepte i iskustva.

Osim što su netipične predstavnice drevne religije madridske vještice ne boluju od stidljivosti niti skrivaju svoje znanje čak, dapače, spremne su ga podijeliti i sa drugima. Ovog puta bile su voljne otkriti magične tajne kako sa menstrualnom krvlju ovladati muškarčevim srcem.

Za one koji nisu nikada do sada izvodili čarolije ovo je idealan recept, kao i svi ostali, pošto su poprilično praktični i jednostavni. Sve što vam je potrebno jeste crvena svijeća, fotografija muškarca kojeg želite i  tegla u kojoj se nalazi vaša menstrualna krv (ako je moguće svježa).

Za početak odaberite mjesto na kojem ćete biti sigurni da vas niko neće ometati. Zapalite crvenu svijeću ispred sebe, držite objema rukama  fotografiju i kažite sljedeću rečenicu:

Snagom svoje krvi, ja (vaše ime), vežem te za sebe do vječnosti tebe (ime osobe) da živiš sa mnom sretno i voliš me zauvijek.

Pošto ste izrekli ovu zakletvu stavićete sliku u staklenku s menstrualnom krvlju i ostaviti je ispred svijeće sve dok potpuno ne izgori. Kada se to dogodi, sve što trebate jeste da sakrijete teglu na mjestu gdje je niko neće pronaći i, nakon što se to učinili, ritual je završen. Po tvrdnji ovdašnjih vještica u roku od dvije sedmice taj će muškarac biti u potpunosti vezan za vas.

ČARKA DA VAS MUŠKARAC ZAVOLI

Ukoliko muškarac koji vam se jako dopada ne odgovara na vaše signale ili pokazuje jasne znakove nezainteresiranosti nije potrebno da očajavate nego krenite u magijsku akciju. Nabavite pargament papir i olovku, fotografiju tog drskog muškarca, crvenu vrpcu, kist i malu količinu menstrualne krvi. Uzmite papir za pečenje i u njegovom središtu jasno napišite sljedeću rečenicu:

Svojom krvlju privlačim te (ime muškarca) tako da si uz mene, voliš me i nikad me ne ostavljaš. Ja ću biti dio tebe i ti ćeš biti dio mene.


Potom stavite sliku ispred sebe i kistom je premažite menstrualnom krvlju a nakon toga postavit ćete je na sredinu papira i zajedno sa njim saviti u tubu te zavezati vrpcom. Na kraju vam preostaje samo da tubu sakrijete u stražnji dio svog ormara i pričekate 10 dana da vidite rezultate ovog čaranja. Ako ste sve pedantno učinili, budite sigurni da će biti efekta.

ČARKA ZA POVRATAK LJUBAVI

Ukoliko silno želite da se ljubavnik koja vas je napustio vrati onda morate poduzeti slijedeći ritual. Za njega vam trebaju samo ove stvari: staklena tegla, nekoliko kapljica menstrualne krvi, list papira i olovka.

Na listu papira napišite puno ime osobe čiji povratak želite. Ispod imena napisat ćete sljedeću rečenicu:

Zapečaćujem svojom krvlju tvoj povratak na moju stranu, dragi moj. Neka naša veza ponovo napreduje i bude vječna. Neka bude tako!

Čim završite sa pisanjem zamočit ćete prste u krv i njima premazati muškarčevo ime i prezime. Nakon toga papir presavijte i smjestiti u staklenu posudu te položite ispod kreveta 3 dana zaredom. Nakon tog vremena, čarolija će biti završena.

Kako biste pojačali opisani ritual čaranja savjetuje se poduzeti i ovaj, kao jednu vrstu nadopune i osnaživanja čarke. Potrebna vam je crvena svijeća, udubljeni tanjur, mala količina menstruacije i fotografija željenog muškarca.

Zapalite crvenu svijeću na osamljenom mjestu odabranom za izvođenje čarolije. Na pod postavite tanjur, na koji ste kapnuli nekoliko menstrualnih kapi, i na njih stavite fotografiju. Dok stojite ispred tanjura reći ćete ovo:

Ti koji me uspiješ probuditi iz sna noću, volim te jednako kao i na početku i želim da se vratiš na moju stranu. Zapečati mojom krvlju svoj povratak, dragi moj!

Čim završite s izgovaranjem, nakapajte još kapljica po površini fotografije, da biste tako “zapečatili” gore rečeno, i pričekajte da svijeća u potpunosti izgori. Jednom kada ovo napravite, trebaće vam samo 7 dana da vaš voljeni pokuca na vrata tražeći pomirenje.

ČARKA VEZIVANJA

Za kraj otkrivam vam još jednu vrlo jednostavnu i praktičnu čaroliju s kojom možete vezati bilo koga za sebe. A da biste to učinili na papir s menstrualnom krvlju napišite inicijale željene osobe, a ispod njih olovkom napišite sljedeće:

Vezaću te uz sebe do vječnosti i zajedno ćemo uživati ​​u radosti ujedinjenja.

Nakon što ovo uradite, savijte list papira i ostavite ga ispod jastuka na dva dana, a nakon tog vremena proći će još osam dok se čarka ne ostvari.

Do sljedećeg susreta, 


Vaša,



Soror PIAL


Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na 
privatni mobitel +385 92 324 1928 od 17 do 21 sat svakog radnog dana, te subotom i nedjeljom 
od 10 do 21 sat

Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.