Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

utorak, 6. travnja 2021.

Kada počinje i koliko dugo djeluje ljubavna magija



Ljubavna čarolija u pravilu se sastoji od kompleksa rituala, na primjer: prethodno uklanjanje induciranog učinka, bacanje čini i , naravno, zaštita. Cijeli ciklus traje 28 dana. 

Datum početka ljubavne magije treba računati od trenutka kada je završen glavni obred bacanja čini. O tome uvijek govorim i tijekom konzultacija i tijekom samih ritula.

Trajanje ljubavne magije

Magični učinak čarolije u prosjeku traje od 8 mjeseci do godine dana. To prije svega ovisi o tome s kakvom su energijom obdareni ljudi koji sudjeluju u ovom obredu.

Važno je da shvatimo da su trajanje čarobnog učinka obreda i "životni vijek" rezultata isti. Ljubavna magija je utjecaj na podsvijest osobe, svojevrsni poticaj za novi život i ništa više.

Dobro provedenim obredom, nakon nekoliko godina zajedničkog sretnog zajedničkog života, nitko ne može više znati da je ljubavna magija poslužila kao poticaj za vezu. Djelovanje ljubavne čarolije slično je djelovanju lijeka - neko vrijeme djeluje aktivno terapijski, pomaže normalizirati rad organa, a zatim obnovljeno tijelo samo po sebi funkcionira.

Do sljedećeg susreta, 


Vaša,



Soror PIAL


Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na 
privatni mobitel +385 92 324 1928 od 17 do 21 sat svakog radnog dana, te subotom i nedjeljom 
od 10 do 21 sat

Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.