Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

srijeda, 11. rujna 2019.

Pet najboljih magijskih rituala za privlačenje novca

Slikovni rezultat za witchcraft for money
Predstavljam Vam 5 vrlo jednostavnih magija novca koje i Vi sami možete obaviti i stvarno djeluju (funkcioniraju)!
  • Stavite svoj krevet usporedno s najbližom rijekom. Ni pod kojim uvjetima nemojte spavati okomito prema rijeci jer prema praznovjerju, kako voda teče, tako i novac „protiče“ kroz Vas i nikada nećete imati dovoljno novca. Ako stavite krevet paralelno u odnosu na rijeku, možete lako i brzo privući novac.
  • Pospite malo sitnog novca (kovanice) ispod praga i otirača. Važno je da taj novac ne uzimate od tamo i ne trošite najmanje mjesec dana!
  • Stavite u zdjelu hladnu vodu, zatim pospite kovanice na dno posude. U ovome perite lice ujutro i navečer tijekom tjedan dana. Vodu nemojte mijenjati, a nakon tjedan dana stavite malu količinu vode u bočicu i ostavite ju na sigurnom mjesto. Ponekad stavite koju kap ove vode na novčanik ili bankovnu karticu, učinak će doći uskoro.
  • Kad je mjesec nov, na komadić papira napišite točan iznos koji Vam treba. Zapalite bijelu svijeću i spalite papir pod mjesečinom, po mogućnosti na otvorenom i raspite pepeo. Dok rasipavate pepeo, ponavljajte naglas: „Novi Mjesec, novi kralj, nemoj jesti niti piti, dok ja ne budem novca imala!“
  • Napravite talisman za novac tako da izaberete jednu papirnatu novčanicu. To može biti novčanica od 10 kuna. Za jedan dio novca kupite srećku, jedan dio donirajte nekome, a ostatak zajedno sa srećkom zamotajte, vežite crvenim koncem i stavite pod jastuk. 


Vaša,


Soror PIAL



Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel 

    + 385 92 324 1928 od 17 do 21 sat svakog radnog dana, te subotom i nedjeljom od 10 do 21 sat
    Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.