Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

ponedjeljak, 13. svibnja 2019.

Pun Mjesec u Škorpiji 18. svibnja 2019.

Povezana slika

Ovaj položaj Mjeseca daje energiju, magnetizam, erotiku, posesivnost, ljubomoru, opsesivnu maštu, nemire, perverziju, transformaciju,uništavanje ili samouništavanje.

Muškarci traže fatalnu ženu, zavodljivu i seksualno disponiranu.

Žene sa ovim Mjesecom u svom horoskopu mogu biti posesivne, ljubomorne, frustirane, nervozne dok pojedine, koje žive svoj eros, mogu imati veliko zadovoljstvo u životu.

Pun Mjesec će nam donijeti požude, strasti i intenzivne osjećaje.

Samim ulaskom Mjeseca u Škorpiju već 17. svibnja će pokrenuti Uran i Veneru iz Bika što će pokrenuti stare obrasce za koje smo mislili da su nam mnogo bitni. 
Sada je došlo vrijeme da se oslobodimo svih ograničenja.
Jačina ovog punog Mjeseca će mnogi osjetiti dva dana ranije, 18 – og i dva dana poslije. Mnoge osobe mogu osjetiti veliku vulkansku energiju ovih dana. Mnoge značajne promjene će se dešavati za vrijeme punog Mjeseca.
Jačinu ovog Punog Mjeseca će mnogi osjetiti dva dana prije 18-og, i dva dana poslije. Mnoge osobe mogu osjetiti veliku vulkansku energiju ovih dana. Mnogo značajnih promjene će se dešavati za vrijeme ovog Punog Mjeseca .
Vaša,


Soror PIAL

Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel 
    092 324 1928 od 17 do 21 sat svakog dana
    Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.